ISPORUKA

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe City Express u roku od 2-3 radna dana od dana kada smo Vam potvrdili porudžbinu.*

Ukoliko ste porudžbinu izvršili petkom posle podne ili u danima vikenda, pošiljku možete očekivati od utorka. 

*Za naše klijente iz Novog Sada poručeni proizvodi putem Interneta biće isporučeni u roku od 2-3 sata od poručivanja posredstvom kurirske službe Eko Kurir pod uslovom da su poručeni proizvodi dostupni.

*Za klijente iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore poručeni proizvodi putem Interneta biće isporučeni u roku od 3 radna dana od dana puštanja pošiljke u poštansku mrežu nakon obavljenog carinskog postupka u odredišnoj državi.


Kuriri eksterne firme koja vrši dostavu robe za nas, pošiljke donose na adresu za isporuku u vremenskom periodu od  8 do 15 h radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će uručenje pošiljke pokušati u dva navrata. Uobičajena praksa ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni u ugovorenom terminu ne pronađe na adresi, pošiljka će nama biti vraćena, i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine, te da ste ugovor raskinuli. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog neuručenja.