Apoteka Onlinea je online platforma na kojoj možete nabaviti suplemente, kvalitetnu kozmetiku, hranu i opremu za bebe, različite testove, aparate, aromaterapiju... Ukratko sve što Vam je potrebno da očuvate i poboljšate svoje zdravlje.

Naša internet-apoteka postoji od 2016. godine i do danas je kroz nju prošlo preko 5000 porudžbina. Ali to je samo početak - Onlinea raste iz meseca u mesec, i imamo velike planove kako da unapredimo usluge koje vam pružamo.


Iza apoteke Onlinea stoji Apotekarska ustanova “Melem” Žabalj osnovana 15. septembra 1992. godine.

“Melem” je porodična apoteka u kojoj druga generacija farmaceuta sada traži nove medijume za komunikaciju i bolju uslugu korisnika.

Nalazimo se u Novom Sadu na dve adrese: na Bulevaru Evrope 22 i u Janka Čmelika 2. Vaše porudžbine šaljemo iz našeg novog ogranka specijalizovanog samo za to, koji se nalazi na Bulevaru Patrijarha Pavla 8a, takođe u Novom Sadu. Naročito smo ponosni na uređenje naših apoteka i stručnost našeg tima, pa ako vas put nanese na tu stranu, svratite da se upoznamo. Naš tim čine farmaceuti, inače kolege sa fakulteta, koji svakodnevno razvijaju svoje veštine i znanja da bismo mogli da odgovorimo na svako vaše pitanje i pomognemo onda kada smo najpotrebniji.

Misija apoteke Onlinea je da vam ponudimo najbolje akcije i popuste na proizvode koje volite da kupujete, misleći pre svega na vaš budžet. Ali nimalo manje važna je i naša želja da vam budemo na raspolaganju za sve nedoumice koje imate vezane za zdravlje - zato na našim društvenim mrežama, Facebook-u i Instagram-u, svakodnevno odgovaramo na vaša pitanja a redovno organizujemo i sesije sa farmaceutima koji po ceo dan komuniciraju sa pratiocima stranice.

Da iskoristite sve mogućnosti koje nudimo, zapratite nas na društvenim mrežama (linkovi ka Facebook i Instagram stranici) i prijavite se na naš newsletter preko kog vam svakog meseca šaljemo korisne savete i najbolje ponude.

Budite zdravi,

Vaš Onlinea tim