30%

5-HTP + SAME 15 KAPSULA

 909,00 RSD (sa PDV-om)  1.299,00 RSD
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

5 HTP + SAMe uz dodatak Vitamina B6, Vitamina B12 i inozitola predstavlja sjajnu kombinaciju najbitnijih sastojaka koja:

  • BRZO PODIŽE NIVO RASPOLOŽENJA I ČINI VAS SREĆNIM 
  • BRZO PODIŽE NIVO HORMONA SREĆE - SEROTONINA
  • EFIKASNO OTKLANJA POSLEDICE STRESA I ANKSIOZNOSTI 
  • VRAĆA SAMOPOUZDANJE
  • IMA POVOLJAN UTICAJ NA ZDRAV SAN

Preporučuje se:
Svima koji bi da smanje osećaj uznemirenosti, anksioznosti i stresa, a pri tome da se osećaju SREĆNO.

5-HTP + SAMe STRESS & MOOD je dodatak ishrani koji ima klinički dokazane pozitivne efekte kod blažih depresivnih stanja i nesanice.

  • Doprinosi celokupnoj mentalnoj ravnoteži za OPUŠTEN I SREĆAN DAN!
  • Brzo podiže nivo energije i smanjuje osećaj zamora tokom dana 
  • SAMO 1 KAPSULA DNEVNO učiniće vas brzo opuštenim i srećnim.
  • Preparat deluje već posle 30 minuta, a u nekim slučajevima kod jako smanjenog nivoa hormona sreće- SEROTONINA optimalni rezultati se dobijaju već posle 7 dana redovne primene
  • Više SEROTONINA = više SREĆE
Šta su 5-HTP i SAMe?

5 HTP  (5-hidroksitriptofan) je aminokiselina koja se dobija iz afričke biljke Griffonia simplicifolia i prirodno podiže nivo serotonina (hormon sreće) u organizmu. 
SEROTONIN je važan za emocionalna raspoloženja, ponašanje, nervnu i moždanu funkciju, doprinosi opuštanju, smirenosti i boljoj kontroli apetita. Pored toga, ima i uticaja na normalan i zdrav san, kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i dr.

SAMe (S-adenozil L-metionin) je supstanca u našem telu koji služi kao gorivo za mnoge važne funkcije. Klinički je dokazano da SAM-e podstiče aktivnost serotonina i drugih supstanci odgovornih za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja, 
Studije su potvrdile da dodatni unos smanjuje stres, vraća samopouzdanje i energiju, promovišući balans neurotransmitera koji su odgovorni za zdravo funkcionisanje ćelija nervnog sistema.

Inozitol pripada grupi B vitamina i ima brojne uloge u organizmu. Istraživanjem je utvrđeno da je inozitol efikasna supstanca protiv depresije, kod paničnih poremečaja i poremečaja raspoloženja, tako što učestvuje u modulaciji aktivnosti serotonina. Pomaže u regulisanju telesne mase  i kontroli apetita, pomaže kod hipertenzije, snižava nivo holesterola. Održava kosu zdravom i sprečava njeno opadanje.

Vitamin B6 i vitamin B12 i magnezijum doprinose pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i psihičkim funkcijam. Smanjuju osečaj zamora i iscrpljenosti.

Kombinacija svih ovih sastojaka u 5-HTP + SAMe STRESS & MOOD predstavlja inovativnu formulu koja može biti podrška dobrom raspoloženju.

Vitamin B6, B12 i inositol, podrška su održavanju normalnog mentalnog stanja,  dobrog raspoloženja i smanjuju osečaj zamora i iscrpljenosti. 

Zašto 5-HTP + SAMe STRESS & MOOD?

Kontrolisanje stresa i osećaja uznemirenosti je vrlo važno za održavanje celokupnog zdravlja.

 

Kombinacija 5-HTP (5-hidroksi-L-triptofana) i SAMe (S-adenozol-L-metionin) uz dodaktak vitamina B6 (piridoksin) i biološki aktivnog oblika vitamina B12 (metilkobalamina), magnezijum-citrata, i inozitola predstavlja sjanu kombinaciju sastojaka koja je važana za nervnu  i moždanu funkciju. Ima uticaja na  normalan i zdrav san, emocionalna raspoloženja, otklanja posledice stresa i anksioznosti, otklanja depresivna stanja i smanjuje apetit.

5-HTP + SAMe STRESS & MOOD doprinosi celokupnoj mentalnoj ravnoteži za aktivan i srećan danPakovanje sadrži 15 kapsula.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.