AVENT ELEKTRIČNA PUMPICA

Avent
18.990,00  RSD (sa PDV-om)
Avent
Besplatna isporuka

Opis

Avent električna pumpica za izmuzavanje

Prijatnije, više mleka prirodnim putem

Pumpa za mleko sa masažnim jastučićem

 • Udobniji položaj

  Udobniji položaj

  Pumpa za mleko ima jedinstven dizajn, tako da vaše mleko direktno iz grudi ide u flašicu, iako sedite uspravno. Omogućava vam da sedite udobno, dok izmuzate mleko; nema potrebe da se naginjete napred, da bi bili sigurni da će vaše mleko završiti u flašici. Kada sedite udobno i opušteno dok izmuzate mleko, mleko lakše protiče.

 • Jednostavna podešavanja koja možete izabrati


  Kada se uključi, pumpica automatski počinje da radi u načinu rada nežne stimulacije kako bi podstakla protok mleka. Zatim odaberite neku od 3 podešavanja pumpanja za najprijatniji protok mleka.

 • Meki masažni jastučići

  Meki masažni jastučići

  Naš masažni jastučić ima novu meku baršunastu teksturu koja pruža osećaj topline na koži za nežnu stimulaciju protoka mleka. Tokom pumpanja nežno oponaša bebino sisanje kako bi se omogućilo prirodno proticanje mleka, a efikasnost je klinički dokazana. Meki masažni jastučić dizajniran je za udobno uklapanje prema grudima većine majki. Ako vam bude potreban, veći masažni jastučić može se kupiti posebno (dostupnost se može razlikovati po državama).

 • Sadrži našu Natural cuclu

  Sadrži našu Natural cuclu

  Široka cucla oblika dojke omogućava prirodno sisanje poput sisanja grudi i olakšava bebi kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.

 • Kompaktan dizajn


  Pumpa za izmuzanje ima kompaktan dizajn koji olakšava njeno držanje i postavljanje na grudi. Mala, lagana baza jednostavno se može smestiti na dohvat ruke za potpunu kontrolu prilikom pumpanja. Kako bi se postigla dodatna praktičnost prilikom prenosa i spremanja, cev se može jednostavno obmotati oko baze. Korišćenje u pokretu jednostavno je uz baterije.

 • Intuitivno sklapanje

  Intuitivno sklapanje

  Jednostavno vizuelno sklapanje delova.

 • Jednostavno čišćenje

  Čišćenje je lako, zahvaljujući malom broju pojedinačnih delova. Vaše mleko nikada neće doći u dodir sa cevima i bazom. Svi delovi se mogu prati u mašini za pranje sudova, sem električnih delova.

 • Jednostavno korišćenje

  Jedna električna pumpa za izmuzanje idealna je za majke koje često izmuzaju svoje mleko i žele mogućnost pumpanja bez napora, jednostavnim pritiskom na dugme.

Informacije

Kategorije
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.