NOVO

BURRA DERMALIFT VOLUME UP 100ML

ESENSA
2.115,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije
ESENSA

Opis

BURRA Dermalift volume up krem za vrat, dekolte i grudi predstavlja anti-age tretman za negu i regeneraciju zrele kože vrata, dekoltea i grudi. Intenzivno podmlađuje kožu vrata i obezbeđuje dugotrajni lifting efekat, čime odlaže invazivne tretmane.

Inovativna formulacija dodatno povećava volumen grudi, hrani i neguje kožu lica, delujući antioksidativno u skladu sa fiziološkim potrebama kože.

Zahvaljujući dejstvu aktivnih komponenti i visokom antioksidativnom učinku na koži, aktivni principi prodiru u sve slojeve kože – i to bez igle!

Tada postepeno otpočinje proces regeneracije, posebno na koži vrata, na ćelijskom i unutarćelijskom nivou. Nakon nanošenja krema, koža ubrzo dobija željenu elastičnost, postaje čvršća i zategnutija.

vidno ublažava bore i poboljšava tonus kože
podstiče regeneraciju kože lica, vrata, dekoltea i grudi
povećava volumen grudi
namenjen i osetljivoj koži
pruža dugotrajan efekat hidratacije

SASTAV:

Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract
palmitoyl Isoleucine
ulje marule
ulje argana

DELOVANJE:

Krem sadrži aktivni princip, koji se zasniva na matičnim ćelijama biljke Runolist (Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract), ekstrakt koji se dobija tzv. HTN tehnologijom u glikolnoj suspenziji, bez prisustva konzervansa.

Zahvaljujući visokom antioksidativnom dejstvu aktivna komponenta Majestem ekstrahovana iz biljke Runolist omogućava vidljive rezultate lifting efekta na opuštenoj koži lica, vrata, dekoltea i grudi i Palmitoyl Isoleucina koji učvršćuje kožu lica i grudi.

Ovi aktivni sastojci štite kožu od oksidativnog stresa (zagađenja vazduha, UV zračenja), utiču na obnavljanje ćelija kože, obezbeđuju čvrstinu i jedrinu, jer omogućavaju bolju produkciju kolagenih i elastičnih vlakana štiteći integritet kože.

Za razliku od aparaturnih metoda u kozmetičkim procedurama, BURЯA Dermalift volume up krem za vrat, dekolte i grudi ubrzava obnavljanje ćelijskih struktura a nadomeštena stimulacija produkcije sinteze kolagena i elastina podstiče efekat zatezanja kože, dajući mnogo bolje dugoročne rezultate od pojedinačnih invazivnih hirurških metoda.

Preporučuje se:

za ublažavanje bora i poboljšanje tonusa kože
za regeneraciju kože lica, vrata, dekoltea i grudi
za povećanje volumena grudi
za zatezanje opuštene kože vrata i dekoltea

https://www.esensa.rs/static/uploads/Uputstvo-Burra-Dermalift-100ml.pdf

Informacije

Težina
0.1 kg
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.