NOVO

BURRA STRIEX & TATTOO BODY KREM 200ML

ESENSA
990,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije
ESENSA

Opis

BURRA Striex & Tattoo je krem jedinstvene formulacije na bazi revolucionarnog sastojka ekstrakta biljke Bulbine Frutescens, kao i pantenola, ši butera, kakao butera, E vitamina.

Namenjen je prevenciji nastanka i tretiranju već nastalih strija. Predstavlja idealan tretman za negu kože tela i nakon tretmana tetovaža, kako bi održala postojanost unetog pigmenta u kožu i pružio dubinsku hidrataciju. Ubrzava proces regeneracije vezivnog tkiva kože već nakon prvog aplikovanja.

Osim što doprinosi umanjenju strija na tretiranim regijama, nakon nanošenja krema struktura i tonus kože su znatno bolji. Savetuje se i preporučuje kao preventivna nega kože tela trudnica, dojilja i adolescenata, a ne samo kao tretman uklanjanja postojećih strija.

Sastav:

Bulbine Frutescens Leaf Juice
pantenol
ši buter
kakao buter
E vitamin

DELOVANJE:

Bulbine Frutescens Leaf Juice je kolagen booster, pa ubrzava proces regeneracije i obnavljanja vezivnog tkiva kože već nakon prvog aplikovanja.

Aktivira sintezu pro kolagena, stvarajući nov kvalitetan kolagen. Lekovita svojstva soka ove biljke su naučno dokazana. Ova aktivna komponenta u kremu poboljšava svojstva kožne barijere i metabolizam ćelija, olakšava transport vode i glicerola u bazalnom sloju epiderma, smanjujući gubitak vode u potkožnom tkivu, čime povećava hidrataciju, čvrstinu i elastičnost kože.

Pantenol doprinosi vezivanju vode u ćelijama, zbog čega pospešuje dubinsku hidrataciju tkiva. Deluje antiinflamatorno i smiruje upalne procese na koži.

Ši buter i kakao buter deluju emolijentno na kožu i štite je od isušivanja i nepovoljnih spoljašnjih uticaja. Vitamin E kao snažan antioksidans, štiti ćelije kože od oštećenja i fotostarenja.

Obnavljajući hidrolipidni film na površini kože, udruženim delovanjem aktivni sastojci dodatno ishranjuju kožu. Krem poboljšava oksigenaciju, dovodi do bolje ishrane tkiva i stimuliše sintezu kolagena.

Ostavlja veoma prijatan osećaj na koži i komforan je za tretiranje strija koje su zahvatile veću regiju.

Preporučuje se:

Za dubinsku hidrataciju kože tela u cilju prevencije strija i ublažavanja već postojećih
Nakon tetoviranja kože za održavanje postojanosti unetog pigmenta
Za negu kože trudnica i dojilja
Za poboljšanje elastičnosti kože
Za negu kože kod varijacija u telesnoj masi – mršavljenje, gojaznost

https://www.esensa.rs/static/uploads/Burra-Striex-uputstvo.pdf

Informacije

Kategorije
Težina
0.2 kg
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.