CARDIOVITAMIN 30 kapsula

749,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

CARDIOvitamin® sadrži aktivni oblik folne kiseline koji direktno učestvuje u smanjenju homocisteina.

  • Kliničko ispitivanje je potvrdilo da se upotrebom kombinacije iz preparata CARDIOvitamin® (folna kiselina, vitamin B6 i vitamin B12) smanjuje nivo homocisteina za 55%, u odnosu na pojedinačno uzimanje svakog od ovih vitamina. Zato je CARDIOvitamin® idealna kombinacija za smanjenje rizika od oboljenja krvnih sudova, moždanog i srčanog udara.
  • Optimalna doza vitamina B grupe u preparatu CARDIOvitamin® dodatno podstiče smanjenje homocisteina i pojačava energiju za rad srca.
  • Vitamin C iz preparata CARDIOvitamin®, štiti krvne sudove tako što podstiče stvaranje kolagena kojim se popravljaju oštećenja nastala na krvnim sudovima. Istovremeno otklanja i slobodne radikale i toksine iz organizma. Vitamin C dodatno podstiče aktivnost folne kiseline.
  • Dokazano je da vitamin D3 istovremeno odgovoran i za zdravlje kardiovaskularnog sistema putem vise različitih mehanizama, među kojima su regulacija krvnog pritiska, regulacija nivoa glukoze u krvi i smanjenje zapaljenskih procesa koji su faktori rizika za pojavu kardiovaskularnih oboljenja. Ljudi sa nivoom vitamina D ispod 15ng/ml imaju dva puta veći rizik oboljevanja od srčanog udara, srčanog zastoja i šloga, u odnosu na osobe sa normalnim nivoom ovog vitamina.

Cardiovitamin se posebno preporučuje ukoliko uzimate preparate acetilsalicilne kiseline, zbog toga što zajednički pomažu optimalno antiagregaciono dejstvo i čuvaju krvne sudove od oštećenja

CARDIOvitamin® se koristi samo jednom dnevno!

Jedna kapsula zadovoljava neophodne dnevne potrebe vitamina, neophodne za normalno funkcionisanje organizma.

Odrasli i deca iznad 12 godina: 1 kapsula ujutru, uz obrok ili posle obroka.

CARDIOvitamin® je proizveden u skladu sa Dobrom Proizvođačkom Praksom i HACCP principima.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti!
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive ne neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 12 godina. Ukoliko već koristite druge vitaminske preparate konsultujte lekara o upotrebi CARDIOvitamin®-a. Trudnice i dojilje bi trebalo da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja ovog proizvoda.

Način čuvanja: Proizvod treba čuvati u originalnom pakovanju, zaštićen od svetlosti i vlage na temperaturi od 25°C, van domašaja dece.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.