COLOSAL 30 tableta

1.899,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Colosal je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju tri aktivna sastojka: buternu kiselinu, fruktooligosaharide i bifidobakterije.

Buterna kiselina se proizvodi u debelom crevu kao rezultat fermentacije dijetetskih vlakana.

Glavni je izvor energije za ćelije debelog creva (kolonocite), stimuliše metabolizam i njihovo fiziološko sazrevanje i igra ključnu ulogu u održavanju integriteta sluzokože i u procesima zarastanja lezija u crevima.

Kliničko iskustvo pokazuje da kod pacijenata sa ćelijskom neravnotežom, koja utiče na debelo crevo, dodatak buterne kiseline značajno poboljšava simptome kao što su dijareja, bol u stomaku i opšta slabost.

Bifidobakterije su najvažnije bakterije koje se nalaze u debelom crevu odraslih i dece. Broj bifidobakterija se smanjuje sa godinama i sa pogoršanjem zdravlja. Populacija Bifidobacterium bifidum, koja živi u ljudskom crevu može biti uništena brojnim faktorima koji se odnose na način života, individualno zdravstveno stanje i životnu sredinu.

Prednosti integracije bifidobakterija su sprečavanje kolonizacije creva od strane neprijateljskih patogenih bakterija i kvasaca, sa kojima se bifidobakterije takmiče za hranljive materije kao i za proizvodnju sirćetne i mlečne kiseline, koje snižavaju pH creva i na taj način čine prostor nenaseljenim za druge bakterije.

Dobra adaptacija bifidobakterija može pomoći u rešavanju problema opstipacije i poboljšanju funkcije creva.


Fruktooligosaharidi su složeni ugljeni hidrati, prirodni šećeri u obliku polimera, a nalaze se u malim količinama u raznim biljkama.

Zajedno sa drugim skrobnim oligosaharidima, kao što je inulin, fruktooligosaharidi su skoro potpuno nesvarljivi. Fruktooligosaharidi su hrana za žive bakterijske kulture.

Način upotrebe: 

prvi mesec 2 tablete COLOSALA dnevno
drugi mesec 1 tableta COLOSALA dnevno

Tableta se ne sme žvakati niti lomiti.

Uvoznik: Pontus Pharma doo

Zemlja porekla: Italija

Informacije

Težina
0.1 kg
Proizvođač
Napomena
Ovaj proizvod je dodatak ishrani i nije namenjen za prevenciju, dijagnozu, tretman i lečenje bolesti.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.