DUOBIOTIC

439,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

DUOBIOTIC KAPSULE

Pomoć u očuvanju zdrave crevne flore

PROBIOTIK + PREBIOTIK

• visoka koncentracija probiotika
• doprinosi uspostavljanju balansa crevne mikroflore
• pomaže u regulisanju rada creva i varenja

DuoBiotic® sadrži i probiotik i prebiotik. DuoBiotic® kapsule se dobijaju patentiranim procesom mikroenkapsulacije kulture kvasca, koji omogućava maksimalnu zaštitu Saccharomyces boulardii prema želudačnoj kiselini, veliku bioraspoloživost živih mikroorganizama u crevima i postizanje brzog efekta. DuoBiotic® sadrži probiotičku kulturu Saccharomyces boulardii koja je, za razliku od drugih bakterijskih kultura koje se najčešće koriste kao probiotici, prirodno otporna na kiselu sredinu želuca. Prebiotici nisu živi mikroorganizmi, već nesvarljivi ugljeni hidrati koji služe kao hrana „dobroćudnim“ bakterijama u debelom crevu. Prebiotici su biljnog porekla i omogućavaju bolji rast i veću aktivnost korisnih bakterija. DuoBiotic® se preporučuje odraslima i deci starijoj od 3 godine: kod poremećene funkcije creva, osobama sa lošim navikama u ishrani, osobama koje su pod stalnim stresom.
DuoBiotic® pospešuje funkciju creva i reguliše varenje, pomaže u održanju zdrave mikroflore creva i ponovno uspostavlja prirodni sastav narušene mikroflore, učestvuje u jačanju imuniteta i povoljno utiče na zdravlje organizma.

Sastav: jedna kapsula sadrži 5 milijardi žive probiotičke kulture kvasca Saccharomyces boulardii i 250 mg prebiotika Inulina.
Pakovanje: 10 kapsula
Način upotrebe: odrasli i deca starija od 3 godine 1 do 2 kapsule dnevno

Informacije

Kategorije
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.