ECOEGG 2u1 eko-deterdžent i omekšivač za veš, Bez mirisa-70 pranja

2.199,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Pre prve upotrebe ECOEGG deterdženta savetuje se temeljan detoks ECOEGG eko-detoks tabletom za čišćenje veš mašine!

ECOEGG 2u1 eko-deterdžent i omekšivač za veš je inovativan deterdžent iz Velike Britanije, a njegova linija bez mirisa jedinstvena je na tržištu i namenjena je osobama sa jako osetljivom kožom ali i za sve one koji jednostavno ne žele miris na svom vešu. Ljubitelji prirodnih proizvoda obožavaju ECOEGG jer za razliku od drugih klasičnih hemijskih deterdženata sadrži 0% toksičnih hemikalija a pritom je 100% hipoalergijski, veganski i ekološki. Dermatološki i klinički testiran, odobren od ALLERGY UK.

 

Radi bolje efikasnosti, pre prve upotrebe ECOEGG eko-deterdženta, savetuje se temeljan detoks i čišćenje mašine za veš. ECOEGG 3u1 eko-detoks tablete su JEDINE detoks tablete na našem tržištu koje sadrže 0% toksičnih hemikalija, ekološke i veganske. Efikasno čiste cevi mašine od tvrdokorne prljavštine, eliminišu neprijatne mirise, uklanjaju naslage nakupljenog deterdženta, omekšivača, buđi i kamenca.


 

Uputstvo za upotrebu ECOEGG eko-detoks tablete za veš mašinu:

Stavlja se jedna tableta u prazan bubanj na najtopiji ciklus i detoks je završen. Preporuka je da se detoks radi jednom mesečno.

 

Uputstvo za upotrebu ECOEGG eko-deterdženta:

U ECOEGG eko-jaje sipati deterdžent i omekšivač u obliku kuglica, koje imaju odličnu moć čišćenja, omekšavaju tkaninu i daju lep, blag miris. Potom, zatvoriti ECOEGG, staviti ga u bubanj preko veša i uključiti željeni program. Pre prve upotrebe, obavezno pročitati uputstvo iz pakovanja.

Pogodno za sve vrste tkanina i mašina. 

Nakon potrošenog pakovanja kupuju se samo dopune deterdženta i omekšivača, dok vaše ECOEGG eko-jaje možete koristiti iznova i iznova, doprinoseći smanjenju plastičnog otpada!

 

  • ECOEGG brend je dobitnik prestižne nagrade kraljice Engleske za inovaciju 2016, ‘’The Queen’s Award for Enterprise:Innovation 2016’’
  • Ne sadrži toksične hemikalije, parabene, enzime i mikroplastiku. 
  • Nije testirano na životinjama 

Informacije

Kategorije
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.