ECOEGG 2u1 eko-deterdžent i omekšivač za veš, Miris svežine-70 pranja

2.199,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

ECOEGG 2u1 eko-deterdžent i omekšivač za veš, Miris svežine-70 pranja

Pre prve upotrebe ECOEGG deterdženta savetuje se temeljan detoks  ECOEGG eko-detoks tabletom za čišćenje veš mašine! ECOEGG 2u1 eko-deterdžent i omekšivač za veš je inovativan deterdžent iz Velike Britanije. Ljubitelji prirodnih proizvoda obožavaju ECOEGG jer za razliku od drugih klasičnih hemijskih deterdženata sadrži 0% toksičnih hemikalija a pritom je 100% hipoalergijski, veganski i ekološki. Dermatološki i klinički testiran, odobren od ALLERGY UK.

Radi bolje efikasnosti, pre prve upotrebe ECOEGG eko-deterdženta, savetuje se temeljan detoks i čišćenje mašine za veš. ECOEGG 3u1 eko-detoks tablete su JEDINE detoks tablete na našem tržištu koje sadrže 0% toksičnih hemikalija, ekološke i veganske. Efikasno čiste cevi mašine od tvrdokorne prljavštine, eliminišu neprijatne mirise, uklanjaju naslage nakupljenog deterdženta, omekšivača, buđi i kamenca.


Uputstvo za upotrebu ECOEGG eko-detoks tablete za veš mašinu:
Stavlja se jedna tableta u prazan bubanj na najtopiji ciklus i detoks je završen. Preporuka je da se detoks radi jednom mesečno.

Uputstvo za upotrebu ECOEGG eko-deterdženta:
U ECOEGG eko-jaje sipati deterdžent i omekšivač u obliku kuglica, koje imaju odličnu moć čišćenja, omekšavaju tkaninu i daju lep, blag miris. Potom, zatvoriti ECOEGG, staviti ga u bubanj preko veša i uključiti željeni program. Pre prve upotrebe, obavezno pročitati uputstvo iz pakovanja.
Pogodno za sve vrste tkanina i mašina.
Nakon potrošenog pakovanja kupuju se samo dopune deterdženta i omekšivača, dok vaše ECOEGG eko-jaje možete koristiti iznova i iznova, doprinoseći smanjenju plastičnog otpada!

ECOEGG brend je dobitnik prestižne nagrade kraljice Engleske za inovaciju 2016, ‘’The Queen’s Award for Enterprise:Innovation 2016’’
Ne sadrži toksične hemikalije, parabene, enzime i mikroplastiku.
Nije testirano na životinjama

Informacije

Kategorije
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.