15%

ECOMER PLUS OMEGA 60 KAPSULA

Ovaj proizvod nije više dostupan za kupovinu.
 1.496,00 RSD (sa PDV-om)  1.760,00 RSD
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

Ecomer plus omega 3, zahvaljujući jedinstvenom sastavu – kombinaciji Ecomer alkilglicerola i omega 3 masnih kiselina omogućava dvostruku odbranu organizma jer je:

Imunoprotektor – uspostavlja ravnotežu imunog sistema i na taj način poboljšava imunitet koji je osnovna komponenta u očuvanju zdravlja i borbi protiv bolesti;

Kardioprotektor – štiti srce i krvne sudove od bolesti kao što su ateroskleroza, srčani i moždani udar, povišeni holesterol i trigliceridi i visok krvni pritisak.

Ecomer alkilgliceroli, jedan od dva glavna sastojka preparata Ecomer plus omega 3, deluju na indirektan način i podstiču naš uspavani imunitet na bolju imunološku reakciju. Jak imuni sistem pomaže telu u borbi protiv raznih bolesti. Alkilgliceroli u preparatu Ecomer plus omega 3 smanjuju rizik od oboljenja srca i krvnih sudova na dva načina: jačaju imunitet i deluju antioksidativno. Antioksidansi sprečavaju oksidaciju LDL holesterola i time smanjuju rizik za stvaranje aterosklerotičnih plakova na krvnim sudovima.

Omega 3 masne kiseline, drugi glavni sastojak preparata, smanjuju holesterol i trigliceride, čime se smanjuje njihovo taloženje na zidove krvnih sudova, što je značajan faktor rizika u nastanku kardiovaskularnih bolesti. Neophodni su za rast i razvoj ćelija jer ulaze u sastav ćelijskih membrana. Naročito su važna komponenta nervnih ćelija jer pomažu u njihovoj međusobnoj komunikaciji što je preduslov dobrog zdravlja nervnog sistema.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.