ERVAMATIN losion 2x200ml

4.350,00  RSD (sa PDV-om)
Besplatna isporuka

Opis

Godinama muškarci i žene su pokušavali da spreče opadanje, slab rast i potpuni gubitak kose. Kako kosa predstavlja simbol lepote, njen gubitak vrlo često prouzrokuje estetske, medicinske, psihološke i socijalne probleme. Da bi se ovo sprečilo kosi je potrebna nega, posebno za one koji imaju genetske predispozicije ili već imaju problem peruti, preteranog lučenja masnoće, gubitka kose kao i one sa slabom i tankom kosom.

Ervamatin losion u svom sastavu ima mnoge fito komponente, koje se mogu naći jedino u oblasti netaknute prirode Amazonije. Sve biljke koje se koriste u njegovoj proizvodnji priznate su od strane CTFA (Udruženja proizvođača kozmetike, toaletnih sredstava i parfema) sa sedištem u Njujorku i prihvaćene su od strane SZO (Svetske zdravstvene organizacije).

Ne poseduje kontraindikacije, a izuzetno efikasno se bori sa ovim problemima i kod muškaraca i kod žena svih starosnih doba.

Savremena istraživanja otkrivaju da Ervamatin losion deluje u tri pravca:

 • Širi periferne krvne sudove i tako poboljšava dotok hranljivih materija i kiseonika do samog folikula dlake i na taj način ga obnavlja.
 • Blokira štetno dejstvo androgenih hormona na sam koren kose.
 • Deluje protivupalno, i tako pomaže rešavanju problema gljivičnih infekcija vlasišta.
 • PREDVIĐEN TRETMAN

  PRVA FAZA

  Obnavlja se degenerisani folikul dlake u kome se nalazi koren kose, dolazi do eliminacije peruti i prestaje preterano lučenje masnoće u vlasištu. Ujedno dolazi do jačanja već postojeće kose. Ova faza može da traje prvi i drugi mesec, što zavisi od problema i stanja u kome se vlasište nalazi.

  DRUGA FAZA

  Prestaje opadanje kose. Može da traje drugi i treći mesec tretmana.

  TREĆA FAZA

  Podstiče se rast kose na mestima gde je oštećena i ispala i tamo gde nije potpuno uništen folikul dlake. Treća faza se odvija od trećeg, četvrtog i petog meseca tretmana pa nadalje i zavisi od stepena ostećenosti folikula dlake, mikrokapilara koji ishranjuju folikul i opšteg stanja organizma.

 • UPOTREBA

  Proizvod mora da se nanosi na vlasište dva puta dnevno uz blagu masažu u trajanju od 2-5 minuta. Pranje ili ispiranje kose nije potrebno.

  Poboljšanje se manifestuje na razne načine, u zavisnosti od organizma. U izuzetnim slučajevima, u početku tretmana, može se desiti da slaba kosa opadne, da bi ubrzo nakon toga počela da raste nova, jaka i zdrava kosa.

  Dužina tretiranja kose Ervamatinom zavisi od vrste i nivoa problema, od samog stepena oštećenosti folikula, kao i vremena  u kome je problem trajao. Iskustva korisnika iz celog sveta su pokazala da je poboljšanje izuzetno, što je Ervamatin Power losion svrstalo u izuzetno efikasno sredstvo za pomoć pri rešavanju ovih problema kose.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.