ESTER C PLUS HEALTHAID

HealthAid
2.999,00  RSD (sa PDV-om)
HealthAid
Besplatna isporuka

Opis

Esterified C plus je jedinstvena patentirana formulacija esterifikovanog oblika C vitamina, acerole, šipka i kompleksa prirodnih bioflavonoida-rutina, kvercetina, i citrus bioflavonoida. Ester C plus nije kiselog sastava i blag je za želudac. Esterified C plus ima biološke funkcije poput ostalih formi C vitamina, s tim što se resorbuje znatno brže, dok se u cirkulaciji mnogo duže zadržava. HealthAid Esterified C plus je specijalno formulisan za brzu apsorpciju i produženo dejstvo.

Bioflavonoidi u Esterified C plus imaju snažna antioksidantna svojstva, neutrališu štetne efekte slobodnih radikala, i heliraju teške metale. Bioflavodoidi smanjuju permeabilnost, povećavaju elastičnost, i jačaju zid krvnih sudova. Citrus bioflavonoidi se široko koriste kod hronične venske insuficijencije i hemoroidalne bolesti, kao i kod krvarenja iz nosa i petehija.

Vitamin C je veoma važan za sintezu kolagena, esencijalan je u procesu zarastanja rana, kao i za održavanje zdravih kapilara. Citrus bioflavonoidi povećavaju iskoristljivost i potenciraju efekte C vitamina.

Esterified C plus doprinosi zdravlju kože i kose. Može pomoći kod simptoma upale i krvarenja desni.

Acerola je jedan od najbogatijih izvora C vitamina u prirodi. Moćan je antioksidans, a vitamini B grupe, A vitamin, kao i bioflavonoidi omogućavaju da se vitamin C maksimalno iskoristi. Acerola je snažan antiinflamator i imunomodulator, a prema novijim istraživanjima ispoljava i antivirusna svojstva.

Kvercetin je snažan antioksidans i antiinflamator i izuzetno je koristan kod alergijskog rinitisa i bronhijalne astme.

Rutin ispoljava antibakterijsko, antigljivično i antialergijsko dejstvo, takođe je i moćan antioksidans.

Šipak je izuzetno bogat vitaminima A, C i E, vitaminima B grupe, kao i esencijalnim masnim kiselinama. Moćan je antioksidans i antiiflamator, i veoma značajan za zdrav imuni sistem.

Odrasli jedna tableta dnevno uz obrok.

Zemlja porekla: Velika Britanija

Informacije

Težina
0.1 kg
Proizvođač
Napomena
Ovaj proizvod je dodatak ishrani i nije namenjen za prevenciju, dijagnozu, tretman i lečenje bolesti.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.