EUCERIN AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima 50ml

Eucerin
 2.099,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!
Eucerin

Opis


Trenutno umiruje, dugotrajno štiti i neguje kožu i uklanja crvenilo. Sa SPF 25 i UVA zaštitom.

Eucerin AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima je posebno rrazvijena za preosetljivu kožu i kožu sklonu rozacei/kuperozi. Naneta nakon čišćenja trenutno umiruje iritaciju i prikriva vidljivo crvenilo. Ova inovativna formula kombinuje dva aktivna sastojka - SymSitive i  likokalkon A.

SymSitive kao regulator osetljivosti, efikasno deluje direktno na uzrok pojačane reaktivnosti, trenutno umirujući kožu i poboljšavajući njenu podnošljivost. Likokalkone A, aktivni sastojak iz ekstrakta korena sladića (Glycyrrhiza Inflata), smanjuje crvenilo i  ublažava iritaciju.

Osim ova dva aktivna sastojka, krema takođe sadrži zelene pigmente koji prikrivaju i neutrališu crvenilo kože, što trenutno dovodi do ujednačene prebojenosti tena.

Dokazano je da Eucerin AntiREDNESS DNEVNA KREMA PROTIV CRVENILA SA ZELENIM PIGMENTIMA  pruža trenutno olakšanje od neprijatnih osećaja tipičnih za preosetljivu kožu, istovremeno umirujući i pokrivajući crvenilo, štiteći barijernu funkciju i ublažavajući iritaciju kože.

Da bi se mogućnost za pojavu intolerancije ili alergijskih reakcija svela na minimum, formulacija je „prečišćena", a pakovanje je dizajnirano tako da zahvaljujući sistemu dvostrukog ventila  štiti od zagađenja.

Da bi se koža dodatno zaštitila u toku dana, krema pruža  SPF25 i UVA zaštitu.

Eucerin® AntiREDNESS dnevna krema protiv crvenila sa zelenim pigmentima sadrži zelene pigmente za prikrivanje koji trenutno pomažu pokrivajući pojavu crvenila  dajući ujednačenu boju tena.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.