EUCERIN Dermopure Eucerin Zaštitni fluid SPF 30

Eucerin
2.099,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije
Eucerin

Opis

Eucerin dermopure zaštitni fluid SPF 30 formulisan je da reguliše simptome masne i problematične kože, da omogući kontrolu neželjenog sjaja i pruži zaštitu od tamnjenja fleka od akni usled delovanja sunca. Kada se koristi u kombinaciji sa Serumom sa trostrukim efektom postiže se veće i brža efikasnost.

Klinička studija sa 40 korisnika, 12 nedelja redovne upotrebe Seruma i Fluida, dva puta dnevno.

*Postmarketinško ispitivanje preparata u kome je učestvovalo 100 ispitanika, tokom 8 nedelja redovne upotrebe Seruma sa trostrukim efektom i Fluida SPF 30 dva puta dnevno.

Eucerin DermoPure Zaštitni fluid SPF 30 omogućava da sprečite simptome masne i problematične kože i konačno pobedite tragove od akni jer deluje:

Protiv tamnih fleka: SPF 30 UVA/B filteri sprečavaju tamnjenje fleka od akni uzrokovano suncem i preveniraju njihovo nastajanje
Protiv simptoma masne i problematične kože: Antibakterijski Dekandiol pomaže u sprečavanju simptoma masne i problematične kože, dok Likokalkon A umiruje iritacije.
Protiv neželjenog sjaja: Sebum rgulatorna tehnologija pruža dugotrajan mat izgled.
Eucerin DermoPure Zaštitni fluid SPF 30 ima veću efikasnost kada se koristi zajedno sa Serumom sa trostrukim efektom.

Uputstvo za upotrebu:

Eucerin Zaštitni fluid SPF 30
Nanosite ujutru ili po potrebi.

Nanesite količinu preparata koja odgovara jednom pritisku na pumpicu na temeljno očišćenu kožu.
Nanesite po celom licu. Izbegavajte regiju oko očiju.
Pogodan za upotrebu ispod maske za lice.
Za dodatnu efikasnost, koristite u kombinaciji sa DermoPure Serumom sa trostrukim efektom.

DermoPure Zaštitni fluid SPF 30 sadrži aktivne sastojke koji deluju na masnu kožu sa tamnim flekama od akni na 3 efikasna načina:

1. Protiv tamnih fleka: Patentirani Thiamidol vidljivo smanjuje uporne tamne fleke od akni i sprečava njihov ponovni nastanak.

Thiamidol deluje u korenu nastanka hiperpigmentacija tako što sprečava proizvodnju melanina u koži tako da postojeće tamne fleke blede i formira se manje novih tamnih fleka. On je sada nalazi i u novom Serumu sa trostrukim efektom koji je formulisan za kožu sklonu aknama. Klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne fleke od akni i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi posle samo dve nedelje i kontinuriano se poboljšavaju redovnom upotrebom.

2. Protiv simptoma masne i problematične kože: Prepoznatljivi sastojci DermoPure linije, Likokalkon A i Salicilna kiselina efikasno smanjuju simptome masne i problematične kože i sprečavaju njihov ponovni nastanak.

Likokalkon A je moćan protiv upalni sastojak koji deluje protiv mikrozapaljenja, ublažava iritaciju i pomaže u smanjivanju crvenila. Uz to, dokazano je da on inhibira C. acnes lipazu povezanu sa biofilmom (in vitro). Salicilna kiselina ima komedolitički efekat i deluje na hiperkeratozu: Uklanja mrtve ćelije kože i omekšava kožu tako da sprečava zapušavanje pora. Ona takođe ima antibakterijska svojstva.

3. Protiv neželjenog sjaja: Sebum regulatorna tehnologija sa matirajućim pigmentima pruža dugotrajan, mat izgled.

Serum sa trostrukim efektom 1) vidljivo ublažav uporne tamne fleke od akni i 2) simptome masne i problematične kože i 3) reguliše neželjeni sjaj. Time što ublažava tamne fleke od akni i bubuljica, Serum sa trostrukim dejstvom pruža fizičko i emotivno olakšanje koje poboljšava kvalitet života.

Pakovanje: 50ml

Zemlja porekla: Nemačka

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.