EUCERIN DermoPure serum sa trostrukim efektom

Eucerin
1.990,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije
Eucerin

Opis

EUCERIN DermoPure serum sa trostrukim efektom

Serum sa trostrukim efektom sa patentiranim Thiamidolom formulisan za ublažavanje tamnih fleka od akni, regulisanje simptoma masne i problematične kože i kontrolu neželjenog sjaja. Prvi rezultati su vidljivi nekon 2 nedelje i kontinurano se poboljšavaju redovnom upotrebom preparata.

Klinička studija sa 40 korisnika, 12 nedelja redovne upotrebe Seruma i Fluida, dva puta dnevno.

Uputstvo za upotrebu

Eucerin DermoPure Serum sa trostrukim efektom upotreba
Nanosite ujutru i uveče
Nanesite količinu preparata koja odgovara jednom pritisku na pumpicu na temeljno očišćenu kožu
Nanesite po celom licu. Izbegavajte regiju oko očiju.
Nakon seruma nanesite odgovarajući preparat za negu. Preporučujemo Eucerin DermoPure Zaštitni fluid SPF 30 da nanesete ujutro kako bi se pospešila efikasnost, a DermoPure Matirajući fluid uveče.
Pogodan za upotrebu ispod maske.
Ne koristiti kod dece mlađe od 12 godina.
Može doći do blagog peckanja.
Ne nanosite na akne i bubuljice koje su pod upalom.
Ne koristite druge preparate koji sadrže Thiamidol

Kako Eucern DermoPure Serum sa trostrukim efektom deluje

Eucerin DermoPure Serum sa trostrukim efektom sadrži aktivne sastojke koji deluju na kožu sklonu aknama sa tragovima akni na tri efikasna načina:

1. Protiv tamnih fleka: Patentirani Thiamidol vidljivo smanjuje uporne tamne fleke od akni i sprečava njihov ponovni nastanak.

Thiamidol deluje u korenu nastanka hiperpigmentacija tako što sprečava proizvodnju melanina u koži tako da postojeće tamne fleke blede i formira se manje novih tamnih fleka. On je sada nalazi i u novom Serumu sa trostrukim efektom koji je formulisan za kožu sklonu aknama. Klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne fleke od akni i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi posle samo dve nedelje i kontinuriano se poboljšavaju redovnom upotrebom.

2. Protiv simptoma masne i problematične kože: Prepoznatljivi sastojci DermoPure linije, Likokalkon A i Salicilna kiselina efikasno smanjuju simptome masne i problematične kože i sprečavaju njihov ponovni nastanak.

Likokalkon A je moćan protiv upalni sastojak koji deluje protiv mikrozapaljenja, ublažava iritaciju i pomaže u smanjivanju crvenila. Uz to, dokazano je da on inhibira C. acnes lipazu povezanu sa biofilmom (in vitro). Salicilna kiselina ima komedolitički efekat i deluje na hiperkeratozu: Uklanja mrtve ćelije kože i omekšava kožu tako da sprečava zapušavanje pora. Ona takođe ima antibakterijska svojstva.

3. Protiv neželjenog sjaja: Sebum regulatorna tehnologija sa matirajućim pigmentima pruža dugotrajan, mat izgled.

Serum sa trostrukim efektom 1) vidljivo ublažav uporne tamne fleke od akni i 2) simptome masne i problematične kože i 3) reguliše neželjeni sjaj. Time što ublažava tamne fleke od akni i bubuljica, Serum sa trostrukim dejstvom pruža fizičko i emotivno olakšanje koje poboljšava kvalitet života.

Pakovanje: 40ml

Zemlja porekla: Nemačka

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.