Eucerin Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+

Eucerin
1.699,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!
Eucerin

Opis

Eucerin Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+

Fluid za zaštitu od sunca za lice koja kombinuje visoku UV zaštitu i zaštitu ćelija i DNK

Ovaj nemasni fluid koji daje matirajući efekat tenu je idealan za normalnu i kombinovanu kožu.

Eucerin Sun Fluid SPF 50 je unapređeni preparat za zaštitu od sunca za lice napravljen posebno da štiti od oštećenja izazvanih UV zracima. Namenjen je normalnoj i kombinovanoj kožu. Otporan je na vodu.

Ovo je inovativna formulacija koja obezbeđuje zaštitu protiv oštećenja kože izazvanih suncem, kako u površnim tako i u dubljim slojevima kože: 

  • visoko efikasan, fotostabilan sistem UVA/UVB filtera koji sadrži tinosorb S, obezbeđuje pouzdanu zaštitu protiv opekotina od sunca. Usklađen sa smernicama EU i Cosmetics Europe – Udruženje za ličnu negu (raniji naziv Colipa).
  • Gliciretinska kiselina štiti DNK podržavajući sopstvene mehanizme kože za obnovu i zaštitu DNK.
  • Ćelijska zaštita likokalkonom A - snažnim antioksidansom koji ćelije kože štiti od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.

Izuzetno lagana, nemasna tekstura koja koži daje matirajući efekat i ne ostavlja višak sjaja. Deluje dobro u uslovima tople i vlažne klime.

Klinička ispitivanja

Klinička ispitivanja su dokazala efikasnost i kompatibilnost kože sa Eucerin Fluidom za zaštitu od sunca SPF 50+ – čak i kod pacijenata koji imaju akne i kožom sklonoj aknama.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.