Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Dnevna krema za suvu kožu SPF15 i Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna krema

Eucerin
5.599,00  RSD (sa PDV-om)
Eucerin
Besplatna isporuka

Opis

Eucerin paket koji sadrži Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Dnevnu kremu za suvu kožu za nadoknadu volumena sa SPF 15 i Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćnu kremu.

Tokom vremena koža gubi volumen i čvrstinu: konture lica su slabo definisane i ekspresija lica se menja. Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Dnevna krema za suvu kožu SPF15 i Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna krema su specijalno formulisane da popunjavaju duboke bore, vrate konture licu, pruže efekat zatezanja, dnevna krema pruža i zaštitu suvoj koži od sunca.

Ove kreme kombinuju tri aktivna sastojka koji ciljaju specifične slojeve kože: Magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen*, oligo peptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena* i hijaluronska kiselina koja inenzivno hidrira kožu i popunjava bore. Redovnom upotrebom, Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna i noćna krema pomažu da se nadoknadi izgubljeni volumen i vrate konture licu. Fine linije i duboke bore su vidno smanjene, a kože je primetno nežnija i mekša.

Dnevna krema je sa SPF 15 i UVA zaštitom, anti-age krema takođe pomaže u sprečavanju fotostrenja (prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem).

* In vitro studije


nekomedogeno
blago parfimisano

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Dnevna krema za suvu kožu SPF15 i Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna krema:


Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Dnevnu kremu za suvu kožu SPF15 nanesite ujutro na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćnu kremu koristite uveče na dobro očišćeno lice, vrate i dekolte
Blago umasirajte u kožu
Izbegavajte kontakt sa očima
Za najbolje rezultate koristite u kominaciji sa Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremom za područje oko očiju SPF 15.
Ukoliko je potrebno, kao dodatnu zaštitu od sunca nanesite Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 50 ili SPF 30.

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Beiesdorf doo

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.