20%

Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 30

Eucerin
 1.304,00 RSD (sa PDV-om)  1.630,00 RSD važi do 30 jun
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!
Eucerin

Opis

Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 30

Preparat za zaštitu od sunca za lice za masnu i kožu sklonu aknama

Izuzetno lagana formulacija sa efektom uklanjanja viška sjaja namenjena zaštiti od oštećenja izazvanih suncem.

Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 30 je preparat za svakodnevnu zaštitu od sunca sa veoma visokim faktorom zaštite, posebno formulisan za masnu i kožu sklonu aknama. On kombinuje nadmoćnu fotozaštitu protiv nastanka oštećenja kože koja izaziva sunce i aktivno deluje na poboljšanje stanja kože.

Njegov visoko efikasni i na svetlosti postojani UVA i UVB sistem filtera, pruža pouzdanu zaštitu. On je usklađen sa smernicama Cosmetics Europe - Udruženja za ličnu negu (raniji nazviv Colipa).

Formulacija takođe pruža biološku zaštitu ćelije kombinujući likokalkon A i gliciretinsku kiselinu. Likokalkon A je sastojak koji vodi poreklo iz ekstrakta  korena sladića (Glycyrrhiza inflate) i delje kao snažan antioksidans i protiv zapaljenja, štiteći ćelije kože protiv oštećenja koja izazivaju slobodni radikali. Gliciretinska kiselina, se dobija iz biljke Glycyrrhiza glabra i štiti DNK podržavajući sopstvene mehanizme zaštite i oporavka DNK  u koži.

Regulacija proizvodnje sebuma pomoću L-karnitina, derivata amino kiseline, i matirajućih pigmenata za upijanje masnoće je kombinovana u ovom preparatu koji predstavlja tehnološku inovaciju u kontroli sebuma. Zajednički oni daju trenutni i dugotrajni matirajući efekat na koži, čak i u uslovima tople i vlažne klime.

Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 30 ne sadrži parfeme i parabene, nekomedogen je i predstavlja idealnu osnovu za nanošenje šminke.

Klinička ispitivanja potvrđuju veoma dobru podnošljivost na koži za Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 30, čak i kod pacijenata sa osetljivom i kožom sklonom aknama.

Efikasnost i matirajući efekat ove formulacije sa regulacijom proizvodnje sebuma pomoću L-karnitina su dalje ispitivni u studijama tokom primene preparata.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.