Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 50+

Eucerin
1.850,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!
Eucerin
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 50+

Preparat za zaštitu od sunca za lice za masnu i kožu sklonu aknama

Štiti od oštećenja kože izazvanih suncem. Daje dugotrajni matirajući efekat tenu i uklanja višak sjaja.

Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 50+ je preparat za svakodnevnu zaštitu od sunca sa veoma visokim faktorom zaštite, posebno formulisan za masnu i kožu sklonu akanama. On kombinuje nadmoćnu fotozaštitu protiv nastanka oštećenja kože koja izaziva sunce i aktivno deluje na poboljšanje stanja kože.

Prvo, njegov visoko efikasni i na svetlosti postojani UVA i UVB sistem filtera, koji je usklađen sa smernicama Cosmetics Europe - Udruženja za ličnu negu (raniji naziv Colipa), pruža pouzdanu zaštitu.

Drugo, kombinacija likokalkona  A i gliciretinske kiseline pruža biološku zaštitu ćelije. Likokalkon A je moćan, prirodni antioksidans koji kožu štiti od oštećenja ćelije izazvanih slobodnim radikalima, a gliciretinska kislina štiti DNK podržavajući sopstvene mehanizme za zaštitu i opopravak DNK u koži.

Konačno, posebno razvijena tehnološka inovacija u kontroli sebuma deluje na posebne potrebe masne i kože sklone aknama. Formulacija za regulisanje proizvodnje sebuma sa L-karnitinom  i kombinacijom tri pigmenta za upijanje masnoće sa matirajućim efektom, daje tenu trenutni i dugotrajni mat efekat čak i u uslovima tople i vlažne klime.

Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 50+ je nekomedogen, ne sadrži parfeme i parabene, i idealna je osnova za nanošenje šminke.

Kliničke studije

Klinička ispitivanja potvrđuju veoma dobru podnošljivost na koži Eucerin Sun Gel-krema za lice za masnu kožu SPF 50+, čak i kod pacijenata sa osetljivom i kožom sklonom aknama.

Efikasnost i matirajući efekat ove formulacije sa regulacijom proizvodnje sebuma pomoću L-karnitina su dalje ispitivni u studijama tokom primene preparata.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.