EUCERIN SUN KREM-GEL ZA ZAŠTITU OD SUNCA I ALERGIJA SPF25

Eucerin
 1.776,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!
Eucerin
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Eucerin Krem-gel za zaštitu od sunca i alergija SPF 25

Krem-gel za sunčanje sa srednjom UV zaštitom i zaštitom od alergija na sunce

Ovaj krem-gel za zaštitu od sunca lagane teksture štiti od alergija na sunce i oštećenja kože izazvanih sunčevim zracima.

Eucerin Krem-gel za zaštitu od sunca i alergija SPF 25 je posebno namenjena koži sklonoj alergijama na sunce.

Ova napredna tehnologija pruža efikasnu zaštitu od oštećenja izazvanih UV zračenjem i alergija na sunce:

  • Visokoefikasni, fotostabilni UVA/UVB filteri sa Tinosorb S pružaju pouzdanu zaštitu od opekotina izazvanih sunčevim zracima. Zadovoljava standarde EU i Udruženja za ličnu negu Cosmetics Europe (ranije Colipa).
  • Dodatno, sadrži moćan antioksidant biljnog porekla AGR (alfa-glukozilrutin) koji udruženo sa UVA zaštitom jača sistem zaštite kože od slobodnih radikala, koji su najveći uzročnik alergija na sunce.

Većina alergija na sunce, kao što je polimorfna svetlosna erupcija (PLE) je izazvana reakcijom imuniteta na oksidativni stres koji se javlja kad UV svetlost, najčešće UVA svetlost uzrokuje stvaranje slobodnih radikala unutar ćelija kože. Ovakve imuno rakcije mogu da izazovu upale u obliku plikova, osipa ili bubuljica praćenih izrazitim svrabom.

Ovaj nemasni, vodootporni krem-gel ne sadrži emulgatore i parfeme i pogodan je za izrazito osetljivu i fotosenzitivnu kožu.


Klinička ispitivanja

Klinička ispitivanja su potvrdila efikasnost i kompatibilnost kože sa Eucerin Krem-gelom za zaštitu od alergija SPF 25 kod osoba koje imaju alergiju na sunce.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.