EVA INTIMA ACTISPERM VAGINALNI GEL 6X5ML

1.349,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

EVA INTIMA ACTISPERM VAGINALNI GEL 6X5ML

ACTISPERM® je hidrosolubilni lubrikant u obliku gela, koji sadrži posebno odabrane sastojke koji stvaraju povoljno okruženje za spermatozoide u vagini, povećavajući mobilnost i vitalnost spermatozoida.

pH vrednost 7,2 obezbedjuje vitalnost, integritet i efikasnost spermatozoida, čime povećava šanse za začećem.

ACTISPERM® je jedini lubrikantni vaginalni gel koji se koristi pre odnosa za vaginalno podmazivanje i za stvaranje odgovarajuće sredine koja održava vitalnost sperme, povecvajuci šanse začeća.

Ima istu pH i osmolarnost kao sperma a sa prirodnim polisaharidima koje poseduje pruža antioksidantnu zaštitu spermi, obezbeđujuci joj vitalnost i efikasnost.

Može da se primeni do 15 minuta pre polnog odnosa. Aplikacijom pre polnog odnosa i omogućavanjem da se zadrži u vagini poboljšava disperziju i favorizuje spontanost tokom odnosa.

Zahvaljujući specijalnim prirodnim polisaharidima koje sadrži, on štiti spermu od oksidativnog stresa i povećava njenu mobilnost, povećavajući njenu efkasnost i šanse za začećem.

Način primene: ACTISPERM® se vaginalno aplikuje uz pomoc napunjenih vaginalnih aplikatora, do 15 minuta pre odnosa. Pažljivo procitajte priloženo uputstvo pre upotrebe.

Pakovanje: 6 tuba po 5ml

Zemlja porekla: Grčka

Sastav: Prirodni mega molekuli, rastvorljivi u vodi i polisaharidi sa podmazujucim i antioksidacijskim delovanjem


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.