GRANUDACYN RASTVOR ZA ISPIRANJE RANA 250ML

1.759,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

GRANUDACYN RASTVOR ZA ISPIRANJE RANA 250ML

Antiseptik Granudacyn je namenjen za obradu rana na koži i sluzokožama kao i za intraoperativno i postoperativno ispiranje, za sva tkiva, sve telesne šupljine.

Može se upotrebiti na svim tkivima čoveka, svim telesnim šupljinama (abdomen, grudni koš, medijastinum, lobanja, uho, grlo, nos, mokraćna bešika, zglobni prostor, itd.) ali i kod fistula, apscesa, trauma, otvorenih preloma i slično i pritom ga nije potrebno ispirati nakon upotrebe. Time se značajno smanjuje rizik od infekcija i postoperativnih komplikacija (naročito na “osetljivim” tkivima).

Granudacyn je neškodljiv antiseptik (nije citotoksičan), i može se bez bojazni koristiti na:
• svim tkivima (koža, sluzokoža, hrskavice, kosti, tetive, ligamenti, nervno tkivo, trbušna i plućna maramica)
• telesnim šupljinama čoveka (abdomen, grudni koš, lobanja, zglobni prostor, uho, grlo, nos, usna šupljina, mokraćna bešika, fistule, apscesi)
• za obradu akutnih i hroničnih rana, prilikom njihovog previjanja
• obradu pupčanog patrljka beba
Dakle, Granudacyn je antiseptik koji se sme koristiti direktno i na unutrašnjim organima čoveka i nije ga potrebno ispirati!

Način upotrebe: Granudacyn® otopinu za ispiranje rana nije potrebno isprati ili neutralizirati. Ranu je potrebno temeljito ispirati Granudacyn® otopinom za ispiranje rana. Da bi se pojačao učinak čišćenja, preporučuje se otopinu ostaviti da namače ranu 60 sekundi kako bi se otopile inkrustacije. Postupak se može ponavljati nekoliko puta na dan ili pri svakom previjanju. Alternativno se rana može očistiti gazom natopljenom u Granudacyn® otopini za ispiranje rana.

Pakovanje: 250ml

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.