GUAM HELANKE KRATKE PANTY

 5.549,00 RSD (sa PDV-om)
Besplatna isporuka
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

GUAM kratke helanke sa mikrokapsulama Guam® morskih algi i kofeina, u sinergiji sa dugim infracrvenim zracima (FIR) 

DEJSTVO: 
• Poboljšavaju mikrocirkulaciju i elastičnost kože
- Ciljana akcija na zonu stomaka
- Zatežu i toniraju kožu
• Oblikuju zonu stomaka i gluteusa

Proizvod ne utiče na gubitak težine.

Tkanina Emana® izrađena je od inteligentnog mikrofibera.
• U tkaninu su mikrokapsulirane GUAM® morske alge i kofein; tehnologija mikroinkapsulacije omogućava postepeno oslobađanje aktivnih sastojaka i produžava njihovu efikasnost.
• Mikrofiber tkanina Emana® sadrži bioaktivne mineralne kristale integrisane u DNK prediva, koji apsorbuju toplotu ljudskog tela i vraćaju je u formi dugih infracrvenih zraka (FIR). Dugi infracrveni zraci su elektromagnetni talasi neophodni za našu dobrobit i primenjuju se u oblasti medicinske terapije. Mineralni bioaktivni kristali sadržani u Emana® tkanini poboljšavaju protok krvi i naročito pospešuju mikrocirkulaciju kože.

Guam® kratke helanke su veoma udobne i omogućavaju slobodno kretanje tokom celog dana. Mogu da se nose samostalno ili ispod svakodnevne odeće. Zahvaljujući pokretima tela, dolazi do masažnog efekta koji tonira, poboljšava elastičnost kože i preoblikuje zonu stomaka i gluteusa. Proizvod vodi računa o vašem zdravlju i vašoj lepoti.

Bioaktivni mineralni kristali pospešuju mikrocirkulaciju kože: oni su integrisani u vlakna i neprekidno funkcionišu, odnosno ostaju aktivni tokom celog životnog veka Guam odeće.
Mikrokapsule ugrađene u vlakna oslobađaju aktivne sastojke (GUAM® morske alge i kofein) na kožu, dok se ne iscrpe sve količine. Usled njihove mikroinkapsulacije, aktivni sastojci se oslobađaju postepeno, što traje nekoliko nedelja od početka korišćenja proizvoda. Nasuprot tome, čak i nakon nebrojenih pranja, Guam kratke helanke zadržavaju efekat toniranja kože i aktiviraju protok limfe, zahvaljujući bioaktivnim mineralima sadržanim u tkanini.

Počev od treće nedelje upotrebe Guam helanki, preporučuje se korišćenje Guam blatne kreme za zonu stomaka i struka, kako bi se zadržala sinergija Guam algi sa tehnologijom bioaktivnih mineralnih kristala. 

Proizvod je dostupan u veličini S/M.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.