HAAKAA Dvostrana silikonska četka za pranje

2.400,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

HAAKAA Dvostrana silikonska četka za pranje

Higijena je ključna za zdravo pripremanje obroka!

Korišćenje naše silikonske četkice sa dvostrukim krajem predstavlja najbolji način za održavanje silikonskih Haakaa proizvoda.

Karakterišu je mekane i fleksibilne čekinje koje osiguravaju čišćenje od 360′.

Napravljena je da bude trajna – za razliku od uobičajenih plastičnih četkica u kojima zaostaju parčići hrane, često se osećaju loši mirisi i moraju se često menjati.

  • Mekane 100% silikonske čekinje koje dosežu do  svih delova vaših pumpica za grudi, bočica za bebe, posuda za čuvanje mleka, cucli i drugih predmeta!
  • Različite glave četkice omogućavaju ciljano čišćenje.
  • Izdržljiva ručica od nerdjajućeg čelika neće korodirati.
  • Odvojive glave četkice se lako sterilišu.
  • Bez BPA, PVC i ftalata.

Na jednoj strani nalazi se veća glava četkice koja je tako dizajnirana da perfektno riba vaše pumpice, flašice i posude za čuvanje mleka (i uopšte svih kuhinjskih rekvizita), dok se na drugoj strani nalazi tanka četkica sa kosim vrhom koji doseže do svih delova vaših cucla za flašice, posuda za čuvanje mleka i drugih teško dostupnih mesta.

Silikonska glava četkice može se odvojiti i kuvanjem sterilisati. Na taj način je jednostavno održavati četkicu čistom, bezbednom i bez mirisa. Mogućnost kačenja olakšava čuvanje.

Odvojiti glavu četkice od ručice od nerdjajućeg čelika pre sterilizacije. Glava četkice se može sterilisati parom ili kuvanjem u ključaloj vodi u trajanju 2-3 minuta.

Zemlja porekla: Novi Zeland

Uvoznik: Sky High Solutions doo, Beograd

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.