HARTIKOL 30 KAPSULA

839,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Hartikol je prirodni proizvod koji, osim fermentisanog crvenog pirinča, u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje delovanje. Monakolin K uspešno snižava koncentraciju holesterola i triglicerida u krvi pacijenata. Blagotvorni učinak se postiže dnevnim unosom 10 mg monakolina K iz ekstrakta fermentisanog crvenog pirinča. Hartikol u dnevnoj dozi sadrži 10 mg monakolina K.

Dovoljna je samo jedna kapsula dnevno

Holesterol, kao vrsta masnoće prisutna u svakoj živoj ćeliji, je ključni faktor u metaboličkim procesima. Ipak, ukoliko se nivo holesterola poveća on može postati faktor rizika za razvoj kardiovaskularnih bolesti. Hartikol je dodatak ishrani koji svoje efikasno terapijsko dejstvo, na povišene vrednosti holesterola, ispoljava uzimanjem samo jedne kapsule na dan. Ne sadrži alergene, gluten ni laktozu.

Hartikol je prirodni dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju fermentisanog crvenog pirinča i ekstrakta lista artičoke. Pozitivna svojstva crvenog pirinča u borbi protiv visokog nivoa holesterola dugo su poznata i primjenjivala su se već u drevnoj Kini. Egipćani su u istu svrhu koristili artičoku. Hartikol je proizvod koji je ta znanja i svojstva prirodnih proizvoda spojio u jedno.

1 kapsulu dnevno uzeti nakon poslednjeg obroka, s pola čaše tečnosti.

Informacije

Proizvođač
Napomena
Ovaj proizvod je dodatak ishrani i nije namenjen za prevenciju, dijagnozu, tretman i lečenje bolesti.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.