IMUNEFFECT TABLETE

 899,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

IMUNEFFECT TABLETE

Dodatak ishrani ImunEffect je proizvod optimalnog sastava za jačanje imuniteta, koji na izbalansiran način kombinuje 4 aktivne komponente: beta glukan, vitamina C, cink i bioflavonoide, pomaže u jačanju prirodnog odbrambenog sistema ljudskog organizma i time štiti organizam od bolesti.

» Dejstvo: 

  • dokazano smanjuje učestalost infekcija disajnih puteva i upotrebu antibiotika
  • skraćuje trajanje bolesti
  • jača imunitet

Preporučuje se upotreba:

  • Tokom trajanja bolesti za brži oporavak
  • Osobama sa oslabljenim imunitetom za prevenciju bolesti

Beta glukan  je prirodni polisaharid koji ima sposobnost da poboljša odbrambenu reakciju organizma na viruse, bakterije i parazite. U organizmu stimuliše veoma važne ćelije imunog sistema – makrofage, čija je uloga da pronađu i unište sve uzročnike infekcije. Ima visok bezbednosni profil, nije toksičan i ne stvara zavisnost. Rezultat delovanja beta glukana je odbrambeni sistem visokih performansi.

Cink  jedan od najmoćnijih antioksidanasa koji, zajedno sa vitaminom C, pomaže u sprečavanju infekcija i ubrzava oporavak od bolesti. Organizam ne može sam da ga stvara, pa se mora unositi putem hrane. Poseduje snažno antimikrobno i antivirusno dejstvo, a posebno se preporučuje kao preventiva u sezoni  respiratornih infekcija.

Bioflavonoidi su supstance biljnog porekla koje se nalaze u gotovo svim biljnim ćelijama. Ispoljavaju snažno antioksidantno dejstvo, pa efikasno jačaju imuni  sistem i brane organizam od infekcije. Svoj efekat najbolje ispoljavaju u kombinaciji sa vitaminom C, jer deluju sinergijski. Bioflavonoidi deluju i kao protektori vitamina C, štite ga od oksidacije, povećavaju njegovu apsorpciju i efikasnost.

Vitamin C je hranljiva materija rastvorljiva u vodi, vitamin neophodan za održanje fizičkog zdravlja i života uopšte. Stalan unos vitamina C pomaže organizmu da se lakše i brže izbori sa prehladom, gripom i drugim infekcijama respiratornih puteva.

Efikasnost svih sastojaka se povećava njihovom istovremenom primenom, što pojačava imuni odgovor i do četiri puta!

Sastav: 2 tablete u 100 g % PDU*
Beta glukan 337,0 mg 21,0 g
Bioflavonoidi 50,0 mg 2,6 g
Vitamin C 100,0 mg 5,3 g 125
Cink 15,0 mg 0,8 g 150
  *PDU – preporučen dnevni unos

 

» Doziranje: 

  • 1 tableta dnevno za jačanje imuniteta
  • 2 tablete dnevno tokom bolesti

Informacije

Kategorije
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.