INTIMINA KEGEL SMART

9.399,00  RSD (sa PDV-om)
Besplatna isporuka

Opis

INTIMINA KEGEL SMART

KegelSmart™ je novi, revolucionarani način izvođenja Kegelovih vežbi.

Kegels ili Kegelove vežbe su vežbe karličnog dna i predstavljaju najbolji način za treniranje mišića koji podržavaju unutrašnje organe, kontrolišu rad bešike i creva i direktno utiču na zadovoljstvo i udobnost koje doživljavamo tokom intimnosti.

Kegelove vežbe bi trebalo raditi u svakom uzrastu i u svim fazama jer redovnim vežbanjem mišića karličnog dna njihova funkcionalnost se poboljšava, zato je izuzetno važno sa vežbanjem početi u što ranijem životnom dobu, nezavisno od trudnoće i načina porađanja.

Jačanje mišića karličnog dna pomaže pri:

  • uspostavljanju i održavanju snage i funkcije mišića karličnog dna
  • podizanju svesti i poboljšanju kontrole nad telesnim funkcijama
  • povećanju protoka krvi u karličnoj regiji
  • bržem oporavku nakom operacije i porođaja
  • vraćanju vaginalne čvrstoće nakon porođaja
  • poboljšanju seksualne funkcije

Kegel smart je lični trener mišića karličnog dna koji vam zadaje trening koji ćete jednostavno pratiti. Siguran je za korišćenje i u potpunosti se prilagođava vašim individualnim potrebama.

Upotrebom KegelSmart možete ostvariti merljive rezultate za samo 12 nedelja.
Uz pomoć KegelSmar lako ćete ojačati karlično dno, pripremiti se za zdravu trudnoću, vratiti vaginalnu zategnutost nakon porođaja, poboljšati kontrolu bešike i pojačati osećaje tokom intimnih odnosa.
Način upotebe:  Uvek operite uređaj pre i posle svake upotrebe kako biste osigurali higijenu uređaja, koji je inače 100% vodootporan. Pronađite udoban položaj za vežbanje. Većini žena najudobnije je da se naslone ili zauzmu ležeći položaj. Nanesite lubrikant na uređaj kako biste ga jednostavnije postavili. Uključite uređaj tako da pritisnete dugme „O”; vežbe automatski započinju nakon 30 sekundi. Uređaj ubacite u vaginu tako da je uzica van tela. Osetićete niz od tri brze vibracije koje označavaju početak vežbi
Dva jednostavna koraka: 
- Kada osetite vibraciju, podignite i stegnite mišiće dna karlice, te zadržite mišiće stegnutim tokom vibracije.
- Nakon završetka vibracije opustite mišiće dna karlice i odmorite se.
- Svaki trening započinjete zagrevanjem koje se sastoji od kratkog smenjivanja kontrakcija i odmora nekon čega sledi glavni trening s dubljim kontrakcijama i odmorima u skladu sa snagom vašeg karličnog dna. Trening traje 3 do 5 minuta.
- Niz od 3 kratke vibracije označava završetak treninga i uređaj se automatski isključuje.
- Za uklanjanje uređaja opustite mišiće karlice, uhvatite uzicu za izvlačenje i polako izvadite uređaj.

Kako biste postigli najbolje rezultate, odradite jedan trening dnevno pomoću KegelSmartuređaja. Nakon što ste postigli zadati cilj, snagu mišića karlice možete održavati vežbanjem nekoliko puta nedeljno. Ukoliko osetite nelagodnost, odmah otklonite uređaj. Ako i dalje osećate nelagodnost, posavetujte se sa svojim lekarom. Kegelove vežbe dnevno ne smete izvoditi duže od 60 minuta.
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.