IRON FOLIQUE 30 KAPSULA

2.149,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Iron FoliQ je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane kod anemija i deficita gvožđa u organizmu. Sadrži mikrokapsulirano gvožđe visoke bioraspoloživosti, koje ne dovodi do iritacije digestivnog trakta, nema ukus i ne izaziva konstipaciju, vitamin C i aktivni oblik folata (5-MTHF) za poboljšanje apsorpcije gvožđa.

Kome je namenjen Iron FoliQ?

Namenjen je svim osobama koji imaju anemiju izazvanu nedostatkom gvožđa, trudnicama, ženama koje imaju obilne cikluse i kod svih drugih stanja sa deficitom gvožđa.

Koliko treba da traje terapija Iron FoliQ-om?

Konsultaciju o dužini terapije trebate obaviti sa Vašim izabranim lekarom zavisno od Vašeg kliničkog stanja i krvne slike. Životni vek eritrocita je 100-120 dana, tako da je optimalno vreme terapije 3-4 meseca. Svakako se mora voditi računa o uzroku anemije, te nemojte samoinicijativno koristiti terapiju.

Šta je Quatrefolic®?

Quatrefolic® je aktivni oblik folata koji zaobilazi put konverzije u ljudskom organizmu koji mora da prođe obična folna kiselina kako bi bila iskoristiva u organizmu. Iron FoliQ u svom sastavu sadrži 400 μg Quatrefolic®

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.

L
Lidija Gišić
10 sep 2022
Dobar suplement koji mi je u trudnoci pomogao da se izborim sa anemijom i najbolje od svega je sto se dobro prihvata,ne izaziva mucninu kao drugi preparati gvozdja