20%

JOINT MD REPAIR GEL 75ml

 772,00 RSD (sa PDV-om)  965,00 RSD važi do 01 jan 2023
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

Joint MD Repair Gel je inovativna i najkompleksnija formula koja se koristi kao pomoć za lečenje bola u zglobovima, tetivama i mišićima, a koristi se po preporuci prestižne američke MAYO klinike. Snažna formula sa trostrukim delovanjem je sačinjena po preporuci sastojaka ove klinike, i dokazano deluje na ublažavanje bolova koji se javljaju u zglobovima, kao i na umanjenje ukočenosti zglobova. Joint MD Repair Gel može da ima snažno dejstvo na povećanje pokretljivosti zglobova.

Problem sa bolovima u zglobovima ima preko 75% ukupne populacije preko 60 godina, ali sve češće i mladi ljudi imaju taj problem. U Americi čak 23% ukupne populacije starije od 18 godina ima problem sa bolovima u zglobovima.

Joint MD Repair Gel omogućava da na siguran način ublažite bol, bez upotrebe hormona i antiinflamantornih lekova koji mogu imati brojne posledice u organizmu.

Joint MD Repair Gel je moćan gel koji se preporučuje za:

- Bol u vratu i ramenima

- Bol u kolenu

- Bol u skočnom i ručnom zglobu

- Bol izazvan preopterećenjem

- Povrede ligamenata

- Povrede mišića

- Bol u leđima

- Bol kod uganuća

- Grčeve u mišićima

- Sportske povrede


Upotreba :

Joint MD Repair Gel je namenjen za spoljašnju upotrebu. Gel se nanosi u tankom sloju na ciljna mesta (mišiće i zglobove).

Koristi se 2-3 puta dnevno, deluje 10-12 sati i blagotvorno dejstvo se oseća već nakon nekoliko minuta. Nakon nanošenja gela obavezno oprati ruke. Jedno pakovanje je dovoljno za 50 aplikacija.

Joint MD Repair gel je jedini preparat na tržištu koji predstavlja jedinstvenu i idealno balansiranu kombinaciju 6 različitih vrsta biljaka koje se koriste za umanjenje i olakšanje bolova: čili paprike, đumbira, kurkume, ruzmarina, eukaliptusa i kamfora.

Sastav: Prečišćena voda, izopropil-alkohol, glicerin, ekstrakt korena đumbira (Zingiberofficinale), ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa), ekstrakt lista ruzmarina (Rosmarinusofficinalis), natrijum-hondroitin-sulfat, ekstrakt čili paprike (Capsicum frutescens), ulje lista eukaliptusa (Eucalyptus globulus), karbomer, mentol, kamfor, hijaluronska kiselina, natrijum-hidroksid, fenoksietanol, etilheksil-glicerin, kalijum-sorbat, natrijum-benzoat.

Joint MD Repair gel je nastao kao rezultat višegodišnjeg istraživanja na prestižnoj američkoj Mayo Clinic. Gel takođe sadrži hijaluronsku kiselinu i hondroitin, koji su u sastavu sinovijalne tečnosti zglobova i zglobne hrskavice.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.