KERTYOL PSO ŠAMPON

2.321,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

KERTYOL P.S.O.
Šampon protiv tvrdokorne peruti

KERTYOL P.S.O. šampon nova formula + NOVO pakovanje u tubi

  • kozmetika sa posebnom namenom protiv tvrdokorne peruti, za otklanjanje naslaga ljuspi na vlasištu i sprečavanje njihovog ponovnog nastanka
  • dodatak ili nastavak terapije lokalnim kortikostereoidima

AKTIVNI SASTOJCI

Mikronizovani sumpor 5%, ihtiol 0,25%, salicilna kiselina 2%, glicerol 9%

SVOJSTVA

Sumpor poseduje je antifungalna, antibakterijska i keratolitička svojstva. Zbog direktne interakcije mikronizovanog sumpora sa kožom tj. sa aminokiselinom cistein dolazi do stvaranja sumporovodonika. Sumporovodonik uz dodatak salicilne kiseline ima efikasno keratolitičko delovanje tako da uklanja naslage ljuspi na vlasištu.  Ihtiol ima dokazano antifungalno i antipruritičko delovanje ali i  usporava deobu bazalnih ćelija epidermisa, dok je glicerol dobro poznat ovlaživač. KERTYOL P.S.O.  posebno je formulisan za perut sa masnim vlasištem koja se često javlja u obliku debelih ljuspi. Idealna je kombinacija uz lokalnu kortikostereoidnu terapiju vlasišta ili kao nastavak terapije npr. kod psorijaze vlasišta.

NAČIN PRIMENE

Primeniti dva do tri puta nedeljno. Ostaviti da deluje 3 minuta. Koristiti 6 nedelja kao trajanje lečenja. Ne koristiti kod dece mlađe od 3 godine. Lečenje pomoću KERTYOL P.S.O. šampona može se nastaviti primenom KERTYOL šampona. Ako je potrebno dodati šampon, kombinovati sa ELUTION šamponom.

UPOZORENJE

Samo za spoljnu primenu. Ukoliko šampon dođe u kontakt sa očima, oči dobro isprati tekućom vodom. Ne primenjivati kod dece mlađe od 3 godine. U slučaju kožne preosetljivosti prekinuti upotrebu. Čuvati van domašaja dece.

Sadržaj

125ml

Informacije

Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.