30%

LADIVAL KINDER LF SPREJ SPF 50

1.393,00  RSD (sa PDV-om) 1.990,00  RSD
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Ladival je medicinska linija proizvoda za zaštitu od sunca posebno prilagođenih osetljivoj i koži sklonoj alergijama. Sadrži više oblika preparata namenjenih različitim tipovima kože, uključujući masnu kožu, podložnu aknama. Namenjena je celoj porodici, sa posebnim oblicima za nežnu dečiju kožu.

Infra crveno zračenje (IR-A) – Manje je poznato da je u poređenju sa UVA, UVB zračenjem, infra crveno zračenje (IR-A) jače, prodire najdublje u kožu i opasnije je. IR-A zračenje oštećuje DKN ćelija naše kože, i tako povećava rizik od pojave kancera kože. Dovoljno je da samo jednom u dve godine “izgorite na suncu”, da bi se taj rizik utrostručio!


Ladival je jedinstvena linija na tržištu koja pruža zaštitu i od štetnog infra crvenog zračenja (IR-A). Ladival štiti osetljivu kožu od pojave fleka, crvenila i osipa, kao i suncem izazvanog starenja, jer ima sve potrebne UV-A, UV-B i IR-A filtere. Posebno je prilagođena osobama koje imaju alergijske reakcije na sunce, jer ne sadrži konzervanse, parabene, ulje, PEG emulgatore, parfem, boje, kao ni veštačke – sintetske filtere. Ladival linija sadrži i enzim Phytoliase koji je odgovoran za “popravku oštećenja” na DNK u ćlijama kože, nastalih pod uticajem štetnog zračenja sunca. Ladival proizvodi za negu posle sunčaja dodatno sprečavaju isušivanje kože i neguju je.

Ladival saveti za pravilnu zaštitu od sunčevog zračenja:


• Odabrane zaštitne kreme koristiti svakodnevno, ako ste izloženi suncu više od 10 minuta. Kremu ponovo nanosti na svakih 1,5-2 sata.
• Ponavljati premazivanje zaštitnim sredstvom nakon kupanja, znojenja ili brisanja peškirom.
• Obratiti paznju da odabrana krema za sunčanje, osim od UVA i UVB zračenja, štiti i od infracrvenog (IR-A) zračenja koje je takođe štetno za kožu, jer prodire najdublje u njenu strukturu
• Bilo bi najbolje da zaštitna krema ne sadrži veštačke hemijske filtere kao zaštitu od sunčevog zračenja, bolje rešenje su svakako mirkopigmenti.
• Ne produžavati sunčanje zbog korišćenja većeg faktora.
• Izbegavati izlaganje suncu u periodu od 10h do 16h.
• Prilikom boravka u hladovini zaštita od Sunca je takođe potrebna.
• Iako ste pravilno naneli kremu koja vas čuva od sunčevog zračenja, koristiti i ostala zaštitna sredstva – naočare za sunce, šeširi, suncobran, pamučne majce sa dugim rukavima, voda za piće…

Kolekcija za sunčanje Ladival je nemačka medicinska linija, vrhunskog kvaliteta i proverenog dejstva, iza koje u Srbiji stoji kompanija Hemofarm. Ladival je ujedno i najprodavanija linija medicinskih proizvoda za zaštitu od sunca u Nemačkoj, pa je odlična preporuka za adekvatnu zaštitu kože od štetnog zračenja sunca i bezbedan način postizanja preplanule boje.


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.