LARINGINN SPREJ ZA GRLO

 649,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

LARINGINN® je prirodni proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane.

LARINGINN® se koristi radi umanjenja iritacije usne duplje i sluzokože ždrela nakon izvršenih operacija, ako i u slučaju nastanka zapaljenja.

Višestruka terapijska dejstva: ✓ Antimikrobno – sprečava razvoj patogena ✓ Analgetsko – smanjuje bol ✓ Antiinflamatorno – ublažava crvenilo i otok Zašto LARINGINN®? • Efikasno oblaže usnu duplju i sluzokožu ždrela • Održava vlažnost i elastičnost sluzokože • Smanjuje bol i nelagodnost • Smanjuje osećaj grebanja i trenja olakšavajući gutanje • Umanjuje iritacije nakon hirurških intervencija grla •

1 bočica sadrži 100 doza

Preporučuje se kod faringitisa, tonzilitisa i laringitisa, nakon operacije grla, malih oštećenja sluzokože, za negu sluznice usne šupljine, bola u grlu i otoka sluznice.

Način upotrebe: 2-3 puta poprskati u usnu šupljinu 3 puta u toku dana. U cilju postizanja boljeg efekta oblaganja, nije preporučljivo da se proizvod koristi tokom uzimanja hrane i pića. Pedijatrijska populacija: proizvod mogu da koriste deca starija od 2 godine. Deca do 6 godina treba da koriste proizvod uz nadzor roditelja.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.