MAGNETRANS 375 GRANULE

490,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije
609,00  RSD (sa PDV-om)
OSTVARITE DODATNI POPUST NA KOLIČINU
Količina: 5+ 10+
Popust: 5% 10%

Opis

Magnetrans 375 mg direkt granulat je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma koje su zavisne od magnezijuma.


Magnetrans 375 mg direkt granulat je farmaceutski dizajn prilagođen načinu života savremenog čoveka. Magnetrans 375 mg direkt granulat je pakovan u pojedinačnu, ekološki opravdanu papirnu ambalažu. Lako je prenosiv kako bi uvek bio uz osobu kojoj je potreban. Upotreba je jednostavna - bez vode i bez dodira rukom.


Magnetrans 375 mg direkt granulat ima prijatan ukus i osigurava dnevne potrebe unosa magnezijuma.


Magnetrans 375 mg direkt granulat ne sadrži šećer, te ga mogu koristiti i osobe koje ne žele da povećaju telesnu masu, gojazne osobe, osobe sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom i metaboličkim sindromom.


TRAJANJE TERAPIJE/UPOTREBE


Magnetrans 375 mg direkt granulat je dodatak ishrani i ne može se definisati trajanje upotrebe. Pri dnevnom unosu 375 mg magnezijuma, nema vremenskog ograničenja upotrebe.


KADA NE SME DA SE UPOTREBLJAVA MAGNETRANS 375 mg DIREKT GRANULAT?


Magnetrans 375 mg direkt granulat sadrži izvor fenilalanina, pa osobe sa prisutnom fenilketonurijom ne treba da ga koriste.


Informacije

Proizvođač
Napomena
Ovaj proizvod je dodatak ishrani i nije namenjen za prevenciju, dijagnozu, tretman i lečenje bolesti.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.

K
Kristina Balan
07 sep 2022
Proizvod sam koristila u više navrata, tokom trudnoće obavezno, i tokom dva tri perioda umora. Lakos e primenjuje, prijatan ukus ima, i ovaj način apsorpcije je najbolji, direktno kroz sluzokožu usta, to su mi i doktori i farmaceuti rekli, tako da ovaj preperat magnezijuma favorizujem.
M
MG
20 dec 2018
Dobar dan! Zanima me da li mogu u Subotici u nekoj apoteci kupiti proizvod Madnetrans 375 po navedenoj ceni 378 din, da bih izbegla postarinu, jer onda i nije krajnja cena povoljna.
Hvala unapred na odgovoru
Srdacan pozdrav
Gabrijela
A
Apoteka-online.rs
20 dec 2018
Poštovana Gabrijela, nemamo apoteku u Subotici. Jedina opcija izbegavanja troška kupovine je poručivanje preko 3000 dinara