MAMAVIT

 990,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

30 Tableta. MamaVit biokompleks, sadrži vitamine i minerale neophodne ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama i dojoljama. Dijetski suplement.

 

MamaVit je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena, pre, tokom i posle trudnoće. 
U pomenutim periodima znatno su povećane potrebe organizma žena i deteta koje se razvija. Dodatni unos hranljivih materija se ne postiže jednostavnim povećanjem unosa hrane. Uz zdravu ishranu, preporučuje se dodatno uzimanje vitamina i minerala.

MamaVit tablete sadrže: beta-karoten, vitamine A,B,C,D, vitamine B kompleksa, folnu kiselinu, kao i minerale i oligoelemente (kalcijum, magnezijum, molibden, gvožđe, hrom, jod, mangan, bakar, cink i selen).

Osim toga, vitamini A,B,C,D, kao i cink, selen i mangan su antioksidansi i štite ćelije ljudskog organizma od štetenog dejstva slobodnih radikala, koji su posledica aerozagađenja, ultraljubičastog zračenja, pušenja, konzumiranja alkohola i nepravilne ishrane.

MamaVit se koristi 1 tableta dnevno. Tabletu progutati celu, bez žvakanja, najbolje posle doručka. NE uzimati doze veće od preporučenih. Ne treba uzimati duple doze kako bi se nadoknadila propuštena doza.

Primena MamaVit tableta preporučuje se ne samo tokom cele trudnoće i perioda dojenja, već i 2-3 meseca posle porođaja.

Informacije

Kategorije
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.

Slični proizvodi