MAMAVIT plus

 1.679,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

30 mekih kapsula

MamaVit plus je biokompleks, sadrži vitamine i minerale neophodne ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama i dojiljama.

 

MamaVit plus je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena, pre, tokom i posle trudnoće. 
U pomenutim periodima znatno su povećane potrebe organizma žena i deteta koje se razvija. Dodatni unos hranljivih materija se ne postiže jednostavnim povećanjem unosa hrane. Uz zdravu ishranu, preporučuje se dodatno uzimanje vitamina i minerala.

MamaVit tablete sadrže: beta-karoten, vitamine A,B,C,D, vitamine B kompleksa, folnu kiselinu, kao i minerale i oligoelemente (kalcijum, magnezijum, molibden, gvožđe, hrom, jod, mangan, bakar, cink i selen).

Osim toga, vitamini A,B,C,D, kao i cink, selen i mangan su antioksidansi i štite ćelije ljudskog organizma od štetenog dejstva slobodnih radikala, koji su posledica aerozagađenja, ultraljubičastog zračenja, pušenja, konzumiranja alkohola i nepravilne ishrane.

Mamavit plus sadrži omega-3 masne kiseline koje doprinose pravilnom razvoju mozga i vida fetusa i odojčeta.

MamaVit plus se koristi 1 kapsula dnevno, najbolje tokom obroka.

Mamavit plus ne treba da koriste osobe osetljive na bilo koji sastojak kapsula, kao ni osobe sa A i/ili D hipervitaminozom, hiperkalcemijom, poremećajem metabolizma gvožđa, ozbiljnim oštećenjem bubrežne funkcije.Informacije

Kategorije
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.

Slični proizvodi