MASKULIN KAPI

879,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Maskulin® biljne kapi – najbolji prirodni biljni preparat za muškarce!

POZITIVNI EFEKTI MASKULIN® KAPI

  • povećanje fizičke snage, izdržljivosti i kondicije
  • poboljšanje potencije
  • povećanje mišićne mase
  • pojačanje seksualne želje
  • uvećana prostata
  • hronični prostatitis
  • veća gustina kostiju
  • smanjenje masnoća u krvi
  • bolja kontrola nivoa šećera u krvi
  • poboljšanje plodnosti, kvaliteta i količine sperme

Maskulin® biljne kapi – sastav, delovanje i upotreba 

Maskulin® biljne kapi  sadrže u sebi biljke Babin zub (Tribulus terrestris), Sitnocvetnu mlečiku ( Epilobii parviflorum) i Grčko seme ( Foenugraeci semen).

Tribulus terrestris je jednogodišnja biljka iz porodice Zygophillaceae, stabljika dugih do 60 centimetara polegnutih po zemlji s izrazito žutim cvjetovima. Ova biljka ima mnoga narodnih imena, a jedno od najpoznatijih i najčešće korištenih je Babin zub. Biljka je bogata steroidnim saponinima, a upravo su oni razlog zašto se Maskulin® biljne kapi sa biljkom tribulus terrestris od davnina koriste za probleme kod muškaraca.Jedna od zemalja u kojoj rastu najkvalitetniji primerci ove biljke je Bugarska (Tribulus terrestris L. Bulgaricum).

Mala mlečika (Epilobium parviflorum) ili sitnocvetna mlečika po svojoj nameni poznata je već nekoliko stotina godina, ali se vremenom, pod uticajem medicine, njena moć polako zaboravljala. Biljku je ponovo aktuelizovala Marija Treben, čuvena austrijska travarka čije su knjige prodate u više od 10 miliona primeraka. Po njenim rečima, pomogla je hiljadama pacijenata sa problemima prostate širom Evrope koristeći isključivo skromnu biljku vrbovicu (malu mlečiku). Sa uspehom je ovim biljkom pomagala kod upale prostate i bešike, problema sa mokrenjem, tegoba i bolova u prostati i bešici, ali i bubrezima.

Postoji više vrsta vrbovice (mlečike), a za prostatu najdelotvornija je sitnocvetna mlečika (Epilobium parviflorum) biljka koja se nalazi u sastavu Maskulin® biljnih kapi.

Grčko seme (Foenugraecii semen)  postoje brojne naučne studije koje potvrđuju delovanje biljke grčko seme u snižаvаnju nivoа šećerа u krvi i u regulisanju  nivoa holesterolа, takođe poznato je delovanje grčkog semena kao afrodizijaka i poznato je da jača potenciju kod muškaraca!

Šta je testosteron i žšto je on jako bitan kod muškaraca?

Testosteron je predstavnik muških polnih hormona (androgena) koji se sintetiše u intersticijalnim, Lejdigovim ćelijama testisa, a manjim delom u kori nadbubrega iz prekursora holesterola. U organizmu muškaraca testosteron igra važnu ulogu. Pored razvoja sekundarnih muških polnih karakteristika, uloga testosterona u metabolizmu proteina ispoljava se kroz pojačanu akumulaciju amino kiselina u ćelijama i povećanje sinteze proteina (anabolički efekat); u mišićima, kao i u koštanom tkivu, dovodi do povećanja organske mase i stimulacije sinteze kreatin fosfata (naročito u mišićima).

Pored pomenutog efekta na smanjenje masti, za muškarce je vrlo značajan, ako ne i najznačajniji efekat na razvoj mišića, odnosno bezmasne telesne mase (LBM). Pod dejstvom testosterona dolazi do stimulacije sinteze proteina, povećanje nivoa glikogena u mišićima, porasta sadržaja minerala u kostima, zadržavanja vode, što sumarno sa smanjenjem masnih materija vodi do povećanja bezmasne telesne mase. Zatim, testosteron povećava broj eritrocita (naročito važno kod sportova izdržljivosti), pojačava imuni sistem kod muškaraca, odgovoran je za način funkcionisanja, sprečava razvoj osteoporoze, dijabetes melitusa tipa 2.

Kako Maskulin® biljne kapi utiču na stvaranje testosterona?

Tribulus terrestris  ili Maskulin® biljne kapi najbolje su prirodno rešenje za problem muške  neplodnosti, pomaže kod erektilne disfunkcije, povećava libido, smanjuje masnoće u krvi, a dovodi i do povećanja mišićne mase. Tribulus – Maskulin® biljne kapi koriste mnogi sportisti, prvenstveno bodi bilderi, a mehanizam delovanja Tribulusa na povećanje mišićne mase sličan je mehanizmu delovanja anaboličkih steroida, ali nije štetan. Naime, za razliku od Tribulusa, anabolički steroidi (prvenstveno testosteron) svojom povećanom koncentracijom mehanizmom povratne sprege deluju na hipotalumus. Hipotalamus prepoznaje povećanu količinu testosterona te smanjuje izlučivanje GnRH (gonadotropine-oslobađajući hormon), hormona koji deluje na hipofizu. Smanjenjem lučenja GnRH iz hipotalamusa dolazi do smanjenog izlučivanja LH (luteinizirajući hormon) iz hipofize, a samim time dolazi do smanjenje proizvodnje vlastitog testosterona u testisima. Kod dužeg uzimanja anaboličkih steroida može doći do smanjenja funkcije testisa, smanjenja libida što dovodi do impotencije.

Tribulus terrestris  Maskulin® biljne kapi deluje na hipofizu koju stimuliše na povećano lučenje LH pa samim tim dolazi do povećanog stvaranja vlastitog (endogenog) testosterona u testisima. Upravo zbog toga prilikom uzimanja Maskulin® biljnih kapi uz povećanje mišićne mase dolazi i do istovremenog povećanja libida i poboljšanja spolne funkcije. Povećana količina testosterona deluje na sintezu proteina i na vrlo efikasno povećanje mišićne mase.

Dakle, i anabolički steroidi i Maskulin® biljne kapi dovode do povećanja mišićne mase, ali Maskulin® biljne kapi ne remete vrlo važnu fiziološku vezu HIPOTALAMUS – HIPOFIZA – CILJNI ORGANI (TESTISI) – HIPOTALAMUS.

Budući da se Bugarska smatra kao najbolja poljoprivredna zemlja koja je bogata vitaminima i mineralima, tako da nije slučajno kako se ova biljka uzgajana baš u Bugarskoj. Alternativa Medica kao vodeći proizvođač biljnih preparata na područiju Balkana više od 17 godina ispituje delovanje  aktivnih komponenti biljke Tribulus terrestris Bulgaricum. Kao rezultat naučnih istraživanja  nastale su Maskulin® biljne kapi koje proizvodi “Alternativa Medica” i koje prihvaćene  u svetu kao najkvalitetniji proizvod ovog tipa. Maskulin® biljne kapi u svakoj bočici sadrži tačno definisanu količinu tečnog  ekstrakta biljke Tribulus terrestris L. Bulgaricum. Takođe je bitno naglasiti da je potrebno barem 3 meseca redovnog korišćenja Maskulin® biljnih kapi, kako bi se osetili garantovani pozitivni efekti.

Najčešće preporučivan način uzimanja Tribulusa zbog povećanja mišićne mase je 3,5ml dva puta na dan kroz period od dva do tri meseca. Naravno, da bi Tribulus  Maskulin® kapi ispoljile maksimalan efekat potrebno je prilagoditi način ishrane i na ispravan način opteretiti mišiće.

Napomena: Čuvati van domašaja dece. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Dodatak ishrani nije zamena redovnoj ishrani. Važno je pridržavati se umerene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života.

Maskulin® biljne kapi – način upotrebe i doziranje

Maskulin® biljne kapi su pakovane u bočici od 50ml. Preporučena upotreba Maskulin® biljnih kapi za odrasle i decu stariju od 12 godina je dva puta dnevno po 3,5ml, sa vodom ili čajem, između obroka.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.