MAXIDERMA BALZAM ZA RUKE

 699,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Maxiderma je linija dermatoloških proizvoda, pomoću koje će Vaša koža ostati hidrirana i zdrava. Naši proizvodi poseduju koncentrovane formulacije koje pomažu u popravljanju stanja veoma suve, grube i anhidrotične kože ruku i stopala, kao i kože sklone pucanju.


Svaki Maxiderma proizvod je specifično napravljen za funkciju koju treba da obavlja. Aktivni sastojak u bazi bogatoj ovlaživačima kože u Maxiderma balzamima za negu ruke i stopala je Urea (25% i 10%) koja je prirodni ovlaživač kože, a koji se normalno nalazi u koži i čini otprilike 7% prirodnih ovlaživača ( engleski natural Moisturising Factor, NMF).


Maxiderma balzami za ruke i stopala poseduju bazu bogatu ovlaživačima među kojima se kao aktivni sastojak ističe Urea (25% u balzamu za stopala i 10% u balzamu za ruke). Urea je prirodni ovlaživač koji se normalno nalazi u koži i čini oko 7% prirodnih ovlaživača kože ( engleski natural Moisturising Factor, NMF).


Urea povećava apsorbciju vode u dermisu i na taj način povećava stepen hidriranosti kože.


Naši proizvodi su naučno formulisani i klinički dokazani u hidriranju suve i grube kože. Maxiderma balzam za negu peta i stopala može se korisititi i u tretmanu suvih, tvrdih i ispucalih stopala karakterističnih u sklopu šećerne bolesti.


Maxiderma balzam za negu peta i stopala i Maxiderma balzam za ruke sadrže hranljivu formulu koja kombinuje nauku i prirodu, i koja je neophodna za adekvatnu negu ruku, peta i stopala.

Zašto Maxiderma?

  • Vidljivi rezultati već nakon 3 DANA.
  • Mogu da je koriste i dijabetičari,bez parabena
  • Pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.