MULTI-GYN DOUCHE VAGINALNI IRIGATOR+TABLETE

1.990,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

Za održavanje intenzivne vaginalne higijene

MULTI-GYN  DOUCHE VAGINALNI IRIGATOR

SVOJSTVA

  • Žene ga rado prihvataju, ergonomskog je oblika i može se koristititi u bilo kom željenom položaju.
  • Savršen je za intenzivnu higijenu vagine, prevenciju vaginalnih infekcija i neugodnosti.
  • Ispiranja je optimalno, jer tečnost izlazi iz aplikatora kroz otvore koji se nalaze bočno i napred. 
  • Specijalni ventil sprečava usisavanje rastvora za ispiranje nazad u bocu  iz vagine, kao i previše jak pritisak mlaza.
  • Ugodna primena je omogućena zahvaljujući aplikatoru glatke površine sa fleksibilnim uglom u odnosu na bocu.
  • Savršen je za upotrebu u kombinaciji sa Multi-Gyn Tablets šumećim tabletama, a mogu se upotrebiti i druge tečnosti za ispiranje.  

DIZAJN 

Multi-Gyn Vaginal Douche irigator je ergonomskog oblika, registrovan je u Evropi. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i funkcionalnosti, jedini je vaginalni irigator koji je dobio status medicinskog sredstva klase I.

Multi-Gyn Vaginal Douche irigator sastoji se od praktične, mekane boce, sa fleskibilnim grlom, koja se lako pritiska. Zaobljeni aplikator glatke površine sa ugrađenim silikonskim ventilom, jednostavno se postavlja zavrtanjem na bocu. Boca se lako pritiska jednom rukom. Zahvaljujući specijalnom silikonskom ventilu, vrši se isključivo ispiranje, a ne dolazi do usisavanja tečnosti nazad u bocu iz vagine. Pored toga, ne stvara se pritisak u unutrašnjosti vagine, tako da je primena Multi-Gyn Vaginal Douche irigatora potpuno bezbedna.

PRIMENA  

  • za opštu vaginalnu higijenu 
  • za intenzivnu vaginalnu higijenu u slučaju pojačanog sekreta, neprijatnog mirisa ili promenjene boje sekreta, svraba, iritacije i osećaja pečenja;
  • za sprečavanje vaginalnih infekcija i kao pomoćna terapija u lečenju gljivičnih i bakterijskih infekcija.

Za zdravu vaginu neophodna je dobra i pre svega pravilna higijena, posebno kod seksualno aktivnih žena, za vreme menstruacije i u slučaju vaginalnih tegoba i infekcija. Ispiranjem se odstranjuju ostaci izumrlih ćelija i sekreta, nakupljeni u udubljenjima oko grlića materice, kao i sa samog grlića materice (cerviksa). U slučajevima bakterijskih infekcija, štetni mikroorganizmi se spiraju zajedno sa ćelijama i sekretom. 

Multi-Gyn vaginalni irigator spada u medicinska sredstva klase I i  namenjen je za prevenciju vaginalnih infekcija kao što su bakterijske i gljivične infekcije i kao pomoćno sredstvo u njihovom lečenju. 

Informacije

Tagovi

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.