MULTI-MAM KOMPRESE 12KOM

Opis

Bioaktivne komprese za intenzivnu negu bradavica kod majki koje doje.

  • Imaju direktno umirujuće delovanje na bolne bradavice
  • Neutrališu štetne mikroorganizme. Sprečavaju infekciju (mastitis).
  • Stvaraju optimalne uslove u okolini bradavice
  • Gel je prirodan, bezbedan i neškodljiv ukoliko se proguta. Ne sadrži konzervans. 
  • Potpomažu prirodan proces zalečenja

PRIMENA

 

Multi-Mam komprese su posebno osmišljene za intenzivnu negu bradavica kod majki koje doje. Proizvod se zasniva na patentiranom 2QR-kompleksu koji poseduje jedinstvenu sposobnost da blokira štetne bakterije na bezbedan i prirodan način. Multi-Mam komprese imaju direktno umirujuće delovanje na bolne bradavice, poboljšavaju stanje kože, smanjuju oticanje i sprečavaju infekciju.

Svaka kompresa impregnirana je bio-aktivnim gelom. Gel se bazira na prirodnim biljnim sastojcima koji su potpuno neškodljivi i mogu se progutati bez bojazni. Gel se ne mora ukloniti pre dojenja. Za bebu je prijatno slatkog ukusa. 

Multi-Mam kompresa formira mekan i udoban uložak na bradavici i stvara optimalne uslove za proces prirodnog zalečenja. Tanka plastična prevlaka sprečava ostavljanje mrlja na vešu. Multi-Mam komprese su savršeno pogodne za  problema sa bradavicama koji su posledica dojenja. 

Multi-mam komprese su medicinsko sredstvo, i prodaja putem interneta i/ili pošte nije dozvoljena. Možete ga pronaći u našim apotekama.

Za više informacija obratite se na kontakt telefon.

Informacije

Proizvođač
Tagovi

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.