Natural Wealth Ginkgo Forte 60mg 30 tableta

Natural Wealth
 649,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!
Natural Wealth
Na zalihama

Opis

Dodatak ishrani za koncentraciju, pamćenje i perifernu cirkulaciju - 30 tableta

Ginkgo Forte preporučujemo svima koji žele da zaštite dobru cirkulaciju, kao i za očuvanje kognitivnih funkcija i dobrog pamćenja. Ginko se pre svega preporučuje kao prirodna pomoć za zdravlje osoba srednjeg i starijeg doba i svima kojima su periferna cirkulacija i pamćenje svojevrstan izazov. Redovnom i pravilnom upotrebom ginko može biti koristan za očuvanje periferne cirkulacije, a svojim pozitivnim efektom na mentalne sposobnosti, poput pamćenja takođe poboljšava kvalitet života starijih osoba.  

Ginkgo biloba doprinosi održavanju normalne kognitivne funkcije i pamćenja koje sa godinama slabi, zatim doprinosi normalnoj perifernoj cirkulaciji koja je posebno važna za vid i sluh. Ginkgo biloba pomaže kod simptoma blage do umerene cerebralne insuficijencije i doprinosi dobroj mentalnoj i nervnoj stabilnosti.

Preporučuje se:
- Kod oslabljene cirkulacije ruku, nogu i glave
- Kao pomoć za bolju koncentraciju i pamćenje
- U starijem životnom dob

Način uzimanja: 

Koristiti jednu tabletu dnevno uz obrok, ili prema preporuci lekara.

Pakovanje:

30 tableta


Napomena:
- Potreban je savet lekara ukoliko se koriste neki drugi lekovi (naročito antikoagulansi) ili kod poremećaja zgrušavanja krvi.
- Ovaj preparat ne treba da koriste osobe obolele od hemofilije, čira, kao i žene u trudnoći i u periodu dojenja. Nije namenjeno osobama mlađim od 18 godina.
- Treba prekinuti sa uzimanjem i posavetovati se sa lekarom u slučaju neželjenih efekata kao što su probavne smetnje, glavobolja, osip ili problemi s vidom.


Jedna (1) tableta sadrži:

Količina

Suvi ekstrakt lista ginkga (Ginkgo biloba), standardizovan na 24% ginkoflavonoglikozida

60 mg


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.