NordAid Lipozomalni C vitamin, gel kesice, 1000 mg

 2.799,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

NordAid Lipozomalni C vitamin, gel kesice, 1000 mg

Lipozomalni C vitamin je dodatak ishrani (dijetetski suplement) namenjen za oralnu upotrebu.

Lipozomi predstavljaju inovaciju u tehnologiji transporta hranjljivih materija i apsorpcije preparata u organizmu. Liposomi su takozvani nosioci aktivnih supstanci proizvedenih pomoću tehnologije liposomske inkapsulacije. Zbog njihove sličnosti sa biološkim membranama, koriste se kao nosači lekovitih supstanci i vitamina.

Lipozomalni C vitamin nudi bolju apsorpciju od klasicnih oblika vitamina C u kapsulama i tabletama.

Praktičan za upotrebu, jer osim toga što se može koristiti kao direktan oblik, lako je prenosiv, i kesica NordAid lipozomalnog C vitamina staje u svaki džep ili novčanik.

Namena: Dodatak ishrani za odrasle sa vitaminom C. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Uputstvo za upotrebu: 1 kesica dnevno. Istisnuti sadržaj iz kesice direktno u usta ili pomešati sadržaj sa vodom ili sokom. Za najbolje rezultate konzumirati na prazan stomak, i sačekati najmanje 15 minuta pre jela. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života.  Držati van domašaja dece. Čuvati na sobnoj temperaturi bez izlaganja sunčevoj svetlosti.

Pakovanje: 10 kesica

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.