Norveške Omega-3 za decu sa ukusom voća

Norway House
3.300,00  RSD (sa PDV-om)
Norway House
Besplatna isporuka
Na zalihama

Opis

Norveške Omega-3 za decu sa ukusom voća

Norveške omega-3 za decu sa ukusom voća sadrže omega-3 masne kiseline DHA i EPA, kao i vitamine D i E. Preporučuju se deci tokom rasta i razvoja – iznad 3 godine starosti. Norveške omega-3 za decu predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinosi jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma. Studije su pokazale povećanje koncentracije i sposobnosti učenja kod dece koja su koristila omega-3. Norveške omega-3 za decu proizvedene su da zadovolje potrebe i ukus dece.  EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA. DHA doprinosi održavanju normalne moždane funkcije i održavanju normalnog vida. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 250 mg DHA. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin D doprinosi: normalnoj apsorpciji/iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalnih kostiju, održavanju normalne funkcije mišića, održavanju normalnih zuba, normalnoj funkciji imunološkog sistema; Vitamin D ima ulogu u procesu deljenja ćelija.

Neto količina: 84 g (120 soft gel kapsula za žvakanje)
Način čuvanja: Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu na temperaturi do 25 °C.
Način primene: 2 soft gel kapsule dnevno. Sažvakati po 1 kapsulu uz obrok dva puta dnevno.

Aktivni sastojci Količina na preporučenu dnevnu dozu (2 kapsule) Količina na 100 g
Riblje ulje, koje sadrži:


Omega-3 masne kiseline, od čega:

DHA (Dokozaheksaenska kiselina)

EPA (Eikozapentaenska kiselina)

1000 mg


365 mg

274 mg

71 mg

71 g


26 g

19 g

5 g

Vitamin E (u obliku dl-alfa-tokoferola) 5 mg α-TE** (42 %*) 345 mg α-TE**
Vitamin D (u obliku holekalciferola) 10 μg (200 %*) 709 μg

* Preporučeni dnevni unos

**TE = α-tokoferol ekvivalent

Sastojci: riblje ulje od tune (71%), želatin, humektant – glicerol, skrob, arome, dl-α-tokoferol, zaslađivač – sukraloza, holekalciferol.

Upozorenja: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne sme da se prekorači. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe konsultovati se sa lekarom/nutricionistom. Osobe koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi (antikoagulansi) potrebno je da se obrate svom lekaru pre nego što počnu da koriste norveške omega-3 kapsule. Osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje bi trebalo da koriste ovaj proizvod jedino pri preporuci i pod nadzorom lekara.

Informacije

Kategorije
Težina
0.5
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.