OMEGA DEFEND 60 KAPSULA

 780,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

Opšte je poznato da se u zemljama sa visokom potrošnjom ribe bolesti srca  i kardiovaskularna smrtnost  redje javljaju. Riblje ulje sadrži polinezasićene masne kiseline (PMK) – eikozapentaensku kiselinu (EPA) i dokozaheksaensku kiselinu (DHA), koje su neophodne za obavljanje mnogih metaboličkih procesa. Riblje ulje pomaže u regulisanju povišenog nivoa triglicerida u krvi, koji je priznat kao nezavistan faktor rizika za pojavu  bolesti srca. Ljudski organizam, medjutim, nije sposoban da u dovoljnoj količini sintetiše PMK i zbog toga mi svoje dnevne potrebe za EPA i DHA moramo da zadovoljavamo hranom ili uzimanjem dijetetskih suplemenata.

Mnoge kliničke studije dokazale su značajnu korist u smislu smanjenja učestalosti pojave srčanih udara, moždanih udara i smrti kod pacijenata kojima je savetovano da jedu ribu ili da PMK unose u kapsulama. Preporučena dnevna doza PMK je takodje veoma važna.

Dve kapsule proizvoda OMEGA DEFEND zadovoljiće vaše dnevne potrebe za PMK, kao što je dokazano u najznačajnijim kliničkim studijama, a to je najviši nivo medicinskih dokaza.

OMEGA DEFEND meke želatinozne kapsule sadrže visoko prećišćeno koncentrovano riblje ulje u kome se nalaze etilestri omega-3 masnih kiselina EPA i DHA sa precizno odredjenim količinama EPA i DHA.

Omega Defend je dijetetski proizvod za zaštitu srca i krvnih sudova.

Bolesti srca i krvnih sudova spadaju među vodeće zdravstvene probleme. Povišene vrednosti masnoća u krvi podstiču razvoj ateroskleroze čime je ozbiljno ugrožena cirkulacija. Hrana direktno utiče na količinu masti u krvi, tako da bi osobe s povišenim masnoćama morale da sprovode dijetu. Masnoće u krvi uglavnom se spominju kao holesterol i trigliceridi, pa je s obzirom na njihovo različito poreklo iz hrane potrebno odabrati odgovarajući plan dijete. On obuhvata popis preporučenih namirnica koje čine temelj zdrave ishrane specifične za određeni poremećaj masti, te popis namirnica koje u ishrani treba izbegavati. Uz to je važno redovno jesti 3 do 5 obroka na dan i, naravno, redovno vežbati. Velika pomoć u zaštiti srca i krvnih sudova postiže se i redovnim, svakodnevnim uzimanjem omega-3 masnih kiselina.

Sastojci:
Jedna kapsula sadrži 843 mg koncentrovanog ribljeg ulja standardizovano na 235 mg EPA (eikosapentaenska kiselina), 192 mg DHA (dokosaheksaenska kiselina)

Upozorenja:

  • Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo, posavetovati se sa svojim lekarom ili farmaceutom
  • Upotreba prema uputstvu priloženom od strane proizvođača
  • Preporučene doze ne prekoračivati
  • Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu i zdravu ishranu
  • Čuvati van domašaja dece


Način korišćenja:
Uzimaju se 2 kapsule na dan, odjednom, uz obrok

Pakovanje: 60 kapsula

Zemlja uvoza: 

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.