OMNI BIOTIC MIGRA

5.399,00  RSD (sa PDV-om)
Besplatna isporuka

Opis

OMNI BIOTIC MIGRA

Probiotik koji se koristi kao pomoć u terapiji migrene

Migrena je periodicna glavobolja s tipicnom jednostranom pulsirajucom boli u području čela, oka i slepoočnice.

Bol je obično praćena mučninom, povraćanjem, preosetljivošcu na svetlo (fotofobija) i zvuk (fonofobija).

Kod četvrtine bolesnika s migrenom, napadu glavobolje prethodi aura. Aura se javlja obicno 5 - 20 minuta pre početka glavobolje. Karakterizuju je prolazni vidni simptomi, osetnim ispadi i poremećajima govora. Migrena se u proseku javlja u 5 -10% stanovištva. Dva puta je češća u žena nego u muškaraca. Najčešće se javlja između puberteta i treće decenije života. Porodičnoo pojavljivanje migrene je utvrđeno kod polovine bolesnika.

Uzrok migrene nije u potpunosti poznat. Interesantna je činjenica da bolesnici s migrenom za razliku od zdravih osoba, boluju češće od upalnih bolesti creva, celijakije i sindroma iritabilnog kolona.

Poznato je da probiotici imaju pozitivan ucinak kod ovih bolesti. To je bio razlog za primenu kombiniranih probiotickih suplemenata kod osoba s migrenom. Primenom probiotika smanjio se broj napada i dužina trajanja glavobolje.

Pakovanje: 30 kesica

Način upotrebe:
Rastvorite sadržaj jedne Omni-Biotic MIGRA kesice (=3g) dnevno u 125ml vode, ostavite da se aktivira najmanje 1 minut a zatim ponovo promešajte i popijte. Preporučuje se uzimanje proizvoda ujutro pre doručka ili noću pre spavanja.
Dužina upotrebe:
Da bi se postigao trajni efekat, preporučuje se uzimanje proizvoda tokom perioda od najmanje 12 nedelja (prema kliničkim podacima zapažanja). Naravno, ako je potrebno, njegova upotreba može biti i duža.

Informacije

Kategorije
Težina
0.5 kg
Napomena
Ovaj proizvod je dodatak ishrani i nije namenjen za prevenciju, dijagnozu, tretman i lečenje bolesti.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.