ORAL B SET ELEKTRIČNE ČETKICE FROZEN

Ovaj proizvod nije više dostupan za kupovinu.
 5.599,00 RSD (sa PDV-om)
Besplatna isporuka

Opis

Oral B električna četkica za zube Professional Care 500 + Oral B dečija električna četkica za zube Frozen D12.513K.

Oral B poklon set koji sarži jednu četkicu za odrasle i jednu četkicu za dete sa motivom Frozen. 

Oral-B Stages Kids električna četkica za zube sa Disney Frozen likovima je svojim dizajnom u potpunosti prilagođena deci. Pruža temeljno i dubinsko čišćenje. Veličina četkice idelna je za dečije ruke i usta, a Disney likovi će ih u potpunosti oduševiti! 
Rotirajuće PowerHead sa ekstra-mekim vlaknima, koja omogućuju vašoj deci svaobuhvatno čišćenje zuba dok uče o pravilnim navikama oralne higijene. Idelane su za uzrast 3+, dizajn je savršen za manja usta, dajući im u ruke moćno ali ipak nežno sredstvo za pranje zuba. 
Korisna punjiva baterija u dršci osigurava da njihova zabava pri iskustvu pranja uvek bude dostupna na pritisak dugmeta. Baterija može da traje do 5 dana sa samo jednim punjenjem. 
Pametan način da pomognete svom detetu da pere zube duže, Oral-B Dizni Magicni Tajmer aplikacija sa omiljenim Dizni junakcima, čak 9 od 10 dece će zube prati duže. Kupite bilo koji Oral-B Stages proizvod, skinite Disney MagicTimer aplikaciju i skenirajte proizvod sa svojim uređajem kako biste videli junake kako trče u akciju. Dok vaše dete pere zube polako otkriva skrivenu sliku. Što duže pere zube, veći deo slike se otkriva. 

Oral B Professional Care 500 četkica je dizajnirana da oponaša okrugli oblik stomatoloških instrumenata za pojedinačno čišćenje "zub po zub" i uklanja i do 100% više plaka u odnosu na običnu četkicu za zube. Dalje, vrlo je lako naći odgovarajuću četkicu koja odgovara vašim potrebama jer je dostupno toliko vrsta i tipova četkica. Prema nezavisnoj studiji sprovedenoj 2005. godine u kojoj su poređene obične četkice za zube sa električnim, zaključeno je da četkice koje osciliraju i rotiraju uklanjaju plak i sprečavaju gingivitis efikasnije od običnih četkica. Oral B je osnivač tehnologije oscilacije/rotiranja i pojedinačnog pranja svakog zuba jos 1991. godine, a istu primenjuje od tada i u okviru premium električnih četkica. 

Funkcije: 
- Vizuelni indikator pritiska pali se kada je pranje isuviše jako, kako bi se zaštitile desni 
- Okreće se, pulsira i prilazi zubu sa svih strana za 3D pranje 
- 7600 rotacija i 20 000 pulsacija u minuti 
- Profesionalni 4x30s tajmer za precizno i temeljno pranje 
- 1 program pranja 
- Sadrži 1 glavu četkice Precision Clean 
- Električna punjiva četkica traje i do 5 dana između punjenja* (*pranje 2 puta dnevno po 2 minuta u oba navrata) 
- Displej s prikazom nivoa baterije 
- Stop/Start dugme 

Informacije

Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.