OREGAMAR KAPSULE ORIGANA

1.299,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Oregamar kapsule ulja divljeg origana su izuzetno efikasne u borbi protiv bakterija i gljivica. Oregamar je dijetetski suplement, odnosno proizvod koji sadrži organsko ulje divljeg origana i devičansko maslinovo ulje, koji se zahvaljujući praktičnom pakovanju u kapsulama može konzumirati na prijatan način bez neprijatnog osećaja.

Kako ulje divljeg origana poseduje jaka i efikasna svojstva, uobičajena prateća reakcija na njegovu konzimaciju je osećaj ljutine i peckanja u grlu. Ali, od sada možete konzumirati ulje divljeg origana u kapsulama i uživati u njegovim lekovitim efektima na lagodan i prijatan način bez osećaja peckanja, ljutine i mučnine.

Oregamar ulje origana predstavlja antimikrobni agens protiv više bakterijskih sojeva i gljivica, a takođe je i potentan imunostimulator. Tradicionalno se koristi kod respiratornih oboljenja (kašalj, prehlada, bronhitis) i gastrointestinalnih oboljenja (dispepsija, aerofagija).

Kapsule su napravljene od organskog divljeg origana koji raste na obroncima teško dostupnih mesta u Španiji i obogaćene devičanskim maslinovim uljem koje se pravi od zrelih maslina sa osunčanih podneblja.

Ulje divljeg origana pronalazi svoju široku primenu, kako u narodnoj, tako i u naučnoj medicini,  a njegova dejstva su postala predmet detaljnih istraživanja. Mnoge kliničke studije dokazuju njegovu efikasnost kod lečenja raznih oboljenja, kao i blagotvornost pri upotrebi u profilaksi i svakodnevnom životu.


Za šta se koristi ulje origana?

Oregamer kapsule sadrže organsko ulje iz divljeg origana i odlične su za “čišćenje” organizma od bakterija, virusa, gljivica, pa se kao takav preporučuje i za prevenciju i za terapiju bolesti nastalih usled prirustva bakterija, virusa i gljivica.

Ulje origana je najjači biljni antiseptik, prirodni antibiotik, antivirotik i antimikotik (uništava mnoge bakterije, viruse i gljivice). Blagotvorno deluje na urinarne, intestinalne, respiratorne i kožne infekcije.


Kako se upotrebljava ulje divljeg origana?


Način upotrebe: 1 kapsula dnevno posle jela sa čašom vode. Kapsule su namenjene odraslim osobama, a mogu ih konzumirati i deca starija od 12 godina uz obavezan strogi nadzor lekara.


Ulje divljeg origana u kapsulama može biti od pomoći za stanja:

  1. Urinarne infekcije (Gram negativne bakterije)
  2. Kandidijaza (Candida albicans-oralana, intestrinalana, vaginalana)
  3. Paradontopatija
  4. Bronhitis, rahinitis, traheitis, produktivni kašalj
  5. Herpes simplex 1 i 2 (rozmarinska kiselina)
  6. Čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu (Helycobacter pylori)
  7. Otežano varenje i disbalans crevne flore, gasovi
  8. Snižavanje holesterola i šećera u krvi
  9. Šuga i vaške (preporuka je da se ulje origana ubaci u šampon ili kupku)


Šta sadrži origano kapsula


Kvalitativni sastav:

Ulje organskog origana Origanum minutiflorum sa 106 mg karvakrola, odnosno 133 mg ulja divljeg origana i devičansko maslinovo ulje.

Sastav kapsule: želatin, glicerin i voda.

Upozorenje:

Preporučena dneva doza se ne sme prekoračiti. Preparat nije namenjen za trudnice i dojilje, kao i decu mlađu od 12 godina.

Ne preporučuje se osobama sa sa poremećajem akta gutanja, ozbiljnom hipertenzijom, teškim oštećenjem jetre i bubrega, kao i kod osoba na antikoagulantnoj terapiji.

Ne koristiti u slučaju povišene osetljivosti ili alergija na bilo koji sastojak preparata.

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

Neto količina: 10.6 g

Zemlja porekla: Španija

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.