ORTHOMOL ARTHRO PLUS 30 DOZA

7.199,00  RSD (sa PDV-om)
Besplatna isporuka

Opis

Orthomol Arthro plus je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom.

Orthomol Arthro plus je namenjen za dijetetski tretman osteoartritičnih promena u zglobovima.

Kako se uzima Orthomol Arthro plus? Rastopiti sadržaj jednog paketića (= dnevna doza) u 100 do 150 ml negazirane vode ili voćnog soka i zajedno sa kapsulama omega-3 masnih kiselina popiti uz jelo ili nakon jela. Koja su nutritivna svojstva i karakteristike mikronutrijenata koji se nalaze u sastavu preparata?

  • Komponente hrskavice, glukozamin sulfat, hondoitin sulfat, kolagen hidrolizat, hijaluronska kiselina i acetilcistein, povoljno utiču na metabolizam hrskavice i time doprinose održavanju zdravih zglobova.
  • Vitamin C, vitamin E i fitonutrijenti, kao što su karotenoidi i bioflavonoidi, kao prirodni antioksidansi štite vaše zglobove od „oksidativnog stresa“.
  • Elementi u tragu cink, selen, bakar i mangan kao važne komponente antioksidacionih enzima doprinose zaštiti struktura vaših zglobova.
  • Omega-3 masne kiseline (eikosapentenska kiselina, dokosaheksenska kiselina) imaju protivupalni uticaj na zglobove.
  • Kalcij i vitamini D skeletnih struktura. 3, B6 i K1 potpomažu metabolizam kosti kao i razvoj i održavanje.

Koliko dugo treba uzimati Orthomol Arthro plus? Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučujemo da se Orthomol Arthro plus uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Molimo vas da se o dužini uzimanja posavetujete sa svojim lekarom.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.