ORTHOMOL IMMUN 15 KESICA

3.579,00  RSD (sa PDV-om)
Besplatna isporuka

Opis

Orthomol Immun je dijetetski preparat sa posebnom 
medicinskom namenom.
Orthomol Immun je namenjen za 
dijetetski tretman imunih defiicijencija (nedostatak/ pad imuniteta)koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. 
Orthomol  Immun je hrana za specijalne medicinske  namene. Ona sadrži mikro-nutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem. 

Uloga mikro-nutrijenata
Sledeće tačke objašnjavaju nutriciona svojstva i karakteristike izabranih mikro-nutrijenata:

  • Vitamin C, vitamin E, karotenoidi i fito-nutrijenti kao što su bioflavonoidi podržavaju funkciju imunih ćelija kao prirodni anti-oksidansi;
  • Vitamin A doprinosi zaštiti kože i mukoznih membrana;
  • Elementi  u tragovima cink, selen, gvožđe, bakar i mangan su važni sastojci enzima i povoljno utiču na aktivnost imunoloških ćelija;
  • B vitamini i jod regulišu brojne metaboličke procese.

  •  

 

Način primene:


     Rastopiti sadržaj jednog paketića (dnevna doza) u približno 100 – 150 ml negazirane (bez CO2) vode ili voćnog soka svaki dan i popiti u toku ili posle obroka. Ne uzimati        više od jednog paketića dnevno. Da bi zadovoljili posebno povećane potrebe za mikro-nutrijentima, preporučujemo da se Orthomol  Immun uzima dugoročno. Molimo            kontaktirajte svog lekara pre uzimanja Orthmol  Immun. 
 
Pakovanje:
 
 
15 dnevnih doza: Dnevna doza od po 15 g granulata.

Informacije

Kategorije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.